[emoji110][emoji110][emoji110]Ja jutro do diabetolog i spr mojej szyjki, trzymajcie dziewczynki kciuki bo bardzo się boje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji110][emoji110][emoji110]Ja jutro do diabetolog i spr mojej szyjki, trzymajcie dziewczynki kciuki bo bardzo się boje
Ja też nie ale czytałam że hemoroidy to tak blizej odbytu tak jakby wrzód i to może krwawic, ale są też żylaki sromu które też moga delikatnie krwawicNie mam pojęcia, nigdy nie miałam i nawet nie wiem jak to wygląda. A ciężko mi tam zaglądnąć nawet z lusterkiem więc czekam na jutro żeby ona oglądnęła to dokładnie
Do dzisiaj nie wiedziałam że coś takiego jest mi potrzebne
Dziewczyny co do kręgosłupa to ostatnio na masażu babka mi mówiła że tak nam się zmienia środek ciężkości, że właśnie kręgosłup może boleć w innych miejscach niż zawsze.
O żesz [emoji33]Skacze niestety..... Mierzylam na 2 roznych bo nie wierzylam wynikowi. Az pojechalam do przychodni maja taki scecjalistyczny nowoczesny i wgl ahhh itd. Pomiar dwa razy i 145/97 [emoji27] [emoji27] [emoji27] [emoji26]
Mi nawet apka nie pomaga[emoji13][emoji13]lepsze lusterko rano zawze zagladam w nie
No ja nie wiem kiedy jest groźny a kiedy nie , ale mam nadzieję że to tylko ból taki od lezenia
Dwa kierunki czy praca +studia?Ja na studiach ćwiczyłam teleportowanie i bilokację, ale trochę czasu minęło, a poza tym w ciąży trudniej, bo trzeba bilokować i siebie i maluszka ;D
Mały będzie z nami w sypialni... W sypialni brakuje nam szafy i w sumie łóżeczka.. Wiem że wszystko będzie na ostatnią chwilę.. Ale tak wyszło że wstrzymali nas z tym kredytem bo miał być już zimą i poszedłby remont raz dwa a tak M ma na głowie remont, klienci z Norwy dzwonią - telefon za telefonem i już nie może tu dłużej zostać, jeszcze jakieś dwa weekendy przyleci przed lipcem i wtedy będzie ogarniał, powiedział że zdążymy... No nic nie mogę więcej zrobić, sama sobie szafy nie skręcę czy nie pomaluję ścian, nie założę umywalki.. Więc muszę czekać na niego.. Jakoś to będzie... Maksi powstał na wariata i mieszkanie też tak samo jak nasz związek więc chyba już tak musi być [emoji14]
To nie jest właśnie blisko odbytu. No nic wytrzymam do jutra. Może to coś normalnego a przy goleniu podrażniłam i teraz nie chce się zagoić. Jutro zdam relację a teraz z trwogą wybieram się po wyniki badań [emoji2]Ja też nie ale czytałam że hemoroidy to tak blizej odbytu tak jakby wrzód i to może krwawic, ale są też żylaki sromu które też moga delikatnie krwawic