Agatka29
Fanka BB :)
Albo jakiś żylak ,czytał że w ciąży wyskakują na wargach ?Może hemoroidy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Albo jakiś żylak ,czytał że w ciąży wyskakują na wargach ?Może hemoroidy?
Mam nadzieję że to nic poważnego. Zobaczę co mi jutro powie. Dobrze że rano ta wizyta bo już mnie nosi...Ja mialam cos takiego podobnego po goleniu. Taka gulka jaky pryszcz....probowalam nawet to wtcisnac ale nie dalam rady taki bol. Pewnie zapalenie meszka wlosowego czy jak to sie tal zwie fachowo.
O no wlasnie to też się zdarzaAlbo jakiś żylak ,czytał że w ciąży wyskakują na wargach ?
Przeciwbólowe w dużej dawce plus sztab ludzi odpowiedzialnych za wygląd...?No właśnie tak sobie myślałam jak Ona umiała tak dobrze zagrać bo niewierze że się tak dobrze czuła parę godz po porodzie
Oj, współczuję [emoji20] ale szybko zleci...Oj nie wiem, w jakiś weekend na dwa dni na pewno ale nie prędko
Nic nie biorę bo do tej pory miałam wszystko ok z ciśnieniem. Teraz coś zaczyna wariować... miałam jakieś 2-3 dni gdzie było rano koło 135/90 i zaczęłam od wtedy mierzyć regularnie ale później już było ok. Pokaże jej wszystko jutro i zobaczymy co zdecyduje.A bierzesz dopegyt?ile razy dziennie?najwyzej dawki ci zwiekszy. Wiem co czujesz bo wczoraj mialam jazde dzis narazie w miare.
No mam nadzieję, że się nie rozwinie bardziej. Jeszcze 10 tygodni do terminu, musimy dać radę [emoji4]130/90 to nie jest jeszcze takie wysokie. Ja mam prawie cały czas takie i.jest ok
Też jestem ciekawa
Ale mam nadzieję, że nikogo przed 36tc... [emoji110]
Nie mam pojęcia, nigdy nie miałam i nawet nie wiem jak to wygląda. A ciężko mi tam zaglądnąć nawet z lusterkiem więc czekam na jutro żeby ona oglądnęła to dokładnieMoże hemoroidy?
Jestes niemozliwa.....hahahaha ogarnij aplikacje jakas zeby ci dzien wczesniej przypominala o badaniach czy wizytach.