reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Nic nie biorę bo do tej pory miałam wszystko ok z ciśnieniem. Teraz coś zaczyna wariować... miałam jakieś 2-3 dni gdzie było rano koło 135/90 i zaczęłam od wtedy mierzyć regularnie ale później już było ok. Pokaże jej wszystko jutro i zobaczymy co zdecyduje.
Napewno da ci dopegyt i bedzie kazala kontrolowac min.4x dziennie.

reklama
No chyba że my też będziemy w takiej kondycji po porodzie[emoji16]
Watpisz??? Ja zamierzam 2 godziny po cesarce mini włożyć, szpilki pełen makeup i tak paradowac po oddziale. Na dodatek oczywiście bez jakichkolwiek kilogramów ciążowych. Będę uśmiechnięta piękna i zrobiona jak na Oskary. A co Kate Wilno a mi nie???? No błagam.... Kuwa

Watpisz??? Ja zamierzam 2 godziny po cesarce mini włożyć, szpilki pełen makeup i tak paradowac po oddziale. Na dodatek oczywiście bez jakichkolwiek kilogramów ciążowych. Będę uśmiechnięta piękna i zrobiona jak na Oskary. A co Kate Wilno a mi nie???? No błagam.... Kuwa
Hahaha aż się poplulam że śmiechu i teraz niepotrafie przestać [emoji23] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Mały będzie z nami w sypialni... W sypialni brakuje nam szafy i w sumie łóżeczka.. Wiem że wszystko będzie na ostatnią chwilę.. Ale tak wyszło że wstrzymali nas z tym kredytem bo miał być już zimą i poszedłby remont raz dwa a tak M ma na głowie remont, klienci z Norwy dzwonią - telefon za telefonem i już nie może tu dłużej zostać, jeszcze jakieś dwa weekendy przyleci przed lipcem i wtedy będzie ogarniał, powiedział że zdążymy... No nic nie mogę więcej zrobić, sama sobie szafy nie skręcę czy nie pomaluję ścian, nie założę umywalki.. Więc muszę czekać na niego.. Jakoś to będzie... Maksi powstał na wariata i mieszkanie też :D tak samo jak nasz związek :D więc chyba już tak musi być [emoji14]
Kochana nie jesteś sama [emoji1] my też czekamy na kredyt i za 2 tygodnie niecałe powinna być decyzja :) a w umowie mamy, że terazniejsi właściciele mają czas do końca czerwca na wyprowadzke :) zostaje nam pół miesiaca/miesiąc na przeprowadzke :) tyle tylko, że niewiele musimy tam robić , ale dwa pokoje pomalować, w jednym panele, kupić pralke, naroznik, komodę dla Lenki :) ale ja martwię się tylko o kredyt jak nam dadzą to będziemy najwyżej na początek korzystać tylko z dużego pokoju [emoji16] ważne, że razem i na swoim a Lence niczego nie zabraknie [emoji1] a najpóźniej jak będzie miała kilka mcy już będzie miała swój pokoik gotowy

reklama
Do wszystkich. Nie ma majtek z juz wbudowana wkładka. Coś takiego to nie majtki poorodowe a pampersy[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]ale to za drogo wychodzi[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Na zdjeciu widać, że coś w tej siatce jest i myślałam, że te podklady są w paczce razem z majtkami [emoji16][emoji16] wiadomo, że nie wbudowane bo nie byłyby wielorazowe [emoji23]

Do góry