reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Helou!

Moja tępota osiągnęła apogeum. Mam dzisiaj wizytę i co? I oczywiście nie zrobiłam badań. No niech mnie ktoś walnie. A jeszcze! 2 dni temu M. kupował pojemniki na mocz, bo sam musiał zrobić jakieś badanie (BTW jak jest w aptece i kupuje pojemnik to zawsze prosi o POMNIK na siku :D ) i jeszczemu powiedziałam żeby wziął więcej, bo mi się też przydadzą. I co? I nic mi w tej pustej głowie nie zadzwoniło... no masakra jaka jestem na siebie zła!

Margana, ty masz jakąś depresję kurde. Niedobrze :/ Mam nadzieję że wizyta da Ci jakiegoś pozytywnego kopa :* Ja dzisiaj też mam wizytę :)

@olaaa7, a ja dzisiaj mam ostatni dzień...! :D Jak Ci z mówieniem "mąż" ? :D

Może czasami tak trzeba...? Ja zawsze staram się trzymać i w konsekwencji tłumię negatywne emocje.. a naprawdę czasami dobrze jest tak się "zwyć", to przynosi ulgę...

Ja czuję młodego teraz wszędzie- na dole, górze i po bokach :) Ale chyba jednak najwięcej na dole. Zobaczymy dzisiaj gdzie i jak dziedzic siedzi ;) :D

No to trzymam kciuki żeby wózek ruszył machinę shoppingu :D Jaki w końcu kupiłaś?
Pomnik na mocz rewelacja[emoji23]

Deprecha to swoja droga. Ale fizycznie sie fatalnie czuje. Glowe mi rozsadza, nos zatkany, kaszel meczy tak ze brzuch boli. Boli mnie kazda czesc ciala, nie mam sily na nic. A dojechac musze z przesiadka. I jeszcze tak wieje na dworze, a to najgorsze dla moich zatok.

Hej ja po sprawdzeniu szyjki narazie bez zmian ,;/ ale badał mnie tylko ręcznie ;D
Muszę się oszczędzać ale jak...? Staram się ale przy synku trudno ..
Następna wizyta 7 Maja prenatalne ;) i już nie mogę się doczekać znowu odliczam dni bo zobaczę mała ,a ostatnio miałam w 25 tyg ,ciekawe ile będzie ważyć ?
Co do majtek to do tych wielorazowych to trzeba wkładać te podpadki poporodowe ,

Hej ja po sprawdzeniu szyjki narazie bez zmian ,;/ ale badał mnie tylko ręcznie ;D
Muszę się oszczędzać ale jak...? Staram się ale przy synku trudno ..
Następna wizyta 7 Maja prenatalne ;) i już nie mogę się doczekać znowu odliczam dni bo zobaczę mała ,a ostatnio miałam w 25 tyg ,ciekawe ile będzie ważyć ?
Co do majtek to do tych wielorazowych to trzeba wkładać te podpadki poporodowe ,
A mialas dobra szyjke ? bez zmian to dobre wiesci czy super ?:D

reklama
Witam się z rana. Kciuki za dzisiejsze wizyty. Mnie się udało w końcu upolować na olx wymarzony wózek :) Jutro po niego jedziemy. Trochę daleko bo 60km, ale jak się baba w ciąży uprze to nie ma rady ;) Jestem Happy, może jak przywiozę furę dla mojej Paulinki to mnie w końcu coś ruszy i zacznę kompletować wyprawkę, bo już 27 tydzień, a ja ciągle nie mam nic :)
Super ze upolowalas wozek. 60km yo jeszcze nie tragedia a przynajmniej obejrzysz i mozesz negocjowac cene jakby co.

Do góry