reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Helou!

Moja tępota osiągnęła apogeum. Mam dzisiaj wizytę i co? I oczywiście nie zrobiłam badań. No niech mnie ktoś walnie. A jeszcze! 2 dni temu M. kupował pojemniki na mocz, bo sam musiał zrobić jakieś badanie (BTW jak jest w aptece i kupuje pojemnik to zawsze prosi o POMNIK na siku :D ) i jeszczemu powiedziałam żeby wziął więcej, bo mi się też przydadzą. I co? I nic mi w tej pustej głowie nie zadzwoniło... no masakra jaka jestem na siebie zła!

Margana, ty masz jakąś depresję kurde. Niedobrze :/ Mam nadzieję że wizyta da Ci jakiegoś pozytywnego kopa :* Ja dzisiaj też mam wizytę :)

@olaaa7, a ja dzisiaj mam ostatni dzień...! :D Jak Ci z mówieniem "mąż" ? :D

Może czasami tak trzeba...? Ja zawsze staram się trzymać i w konsekwencji tłumię negatywne emocje.. a naprawdę czasami dobrze jest tak się "zwyć", to przynosi ulgę...

Ja czuję młodego teraz wszędzie- na dole, górze i po bokach :) Ale chyba jednak najwięcej na dole. Zobaczymy dzisiaj gdzie i jak dziedzic siedzi ;) :D

No to trzymam kciuki żeby wózek ruszył machinę shoppingu :D Jaki w końcu kupiłaś?
Pomnik na mocz rewelacja[emoji23]

Deprecha to swoja droga. Ale fizycznie sie fatalnie czuje. Glowe mi rozsadza, nos zatkany, kaszel meczy tak ze brzuch boli. Boli mnie kazda czesc ciala, nie mam sily na nic. A dojechac musze z przesiadka. I jeszcze tak wieje na dworze, a to najgorsze dla moich zatok.

Hej ja po sprawdzeniu szyjki narazie bez zmian ,;/ ale badał mnie tylko ręcznie ;D
Muszę się oszczędzać ale jak...? Staram się ale przy synku trudno ..
Następna wizyta 7 Maja prenatalne ;) i już nie mogę się doczekać znowu odliczam dni bo zobaczę mała ,a ostatnio miałam w 25 tyg ,ciekawe ile będzie ważyć ?
Co do majtek to do tych wielorazowych to trzeba wkładać te podpadki poporodowe ,

Hej ja po sprawdzeniu szyjki narazie bez zmian ,;/ ale badał mnie tylko ręcznie ;D
Muszę się oszczędzać ale jak...? Staram się ale przy synku trudno ..
Następna wizyta 7 Maja prenatalne ;) i już nie mogę się doczekać znowu odliczam dni bo zobaczę mała ,a ostatnio miałam w 25 tyg ,ciekawe ile będzie ważyć ?
Co do majtek to do tych wielorazowych to trzeba wkładać te podpadki poporodowe ,
A mialas dobra szyjke ? bez zmian to dobre wiesci czy super ?:D

reklama
Witam się z rana. Kciuki za dzisiejsze wizyty. Mnie się udało w końcu upolować na olx wymarzony wózek :) Jutro po niego jedziemy. Trochę daleko bo 60km, ale jak się baba w ciąży uprze to nie ma rady ;) Jestem Happy, może jak przywiozę furę dla mojej Paulinki to mnie w końcu coś ruszy i zacznę kompletować wyprawkę, bo już 27 tydzień, a ja ciągle nie mam nic :)
Super ze upolowalas wozek. 60km yo jeszcze nie tragedia a przynajmniej obejrzysz i mozesz negocjowac cene jakby co.

Do góry