reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Moj organizm przywykl chronic kregoslup :D a wszedzie czytam, ze wciazy to spanie na plecach powoduje niedotlenienie plodu i moze miec powazne konsekwencje ... czasem mam wrazenie , ze czytanie tez szkodzi :oops:
Czytanie szkodzi najbardziej ;)
Masz wpływ na pozycję zasypiania, ale później już nie - przecież się nie przywiążesz [emoji23]
A z tym niedotlenieniem to "w niektórych sytuacjach może powodować...", a to jednak różnica...

reklama
Ale tak jest jak matki nie ma to dom się sypie. Moj pierwsze jak z Kacprem w ciąży wylądowałam w szpitalu to płakał ( dosłownie) jak mnie zostawial
Szkoda tylko, że nie z tęsknoty [emoji6]

Jak trafiłam do szpitala, to O dzwonił pytając jak ugotować makaron..... [emoji23]

Hej dziewczyny!

Widzę, ze w temacie piersi jesteście.
Ja osiągnęłam monstrualny rozmiar, aż mi sie czasem płakać chce :( nie przytyłam dużo a wydaje mi sie ze wyglądam jak hipopotam, w nic sie nie mieszczę przez biust. Nie wyobrażam sobie jak bede wyglądać po porodzie jak pojawi sie mleko.ehhhh
Głupio mi tak narzekać do mojego B, to chociaż do was moge.
Najważniejszy dobry stanik - ja noszę 24/7, i tragedii nie ma, choć mam już 65K...

Odbiegne trochę od tematu [emoji1] zawsze myślałam, że im starsza ciąża i macica wyżej to i dziecko będę czuła wyżej... A ja teraz ciągle czuje jak rozpycha się na dole i to nawet w pochwie... Nie zdziwiłabym się gdyby mi lekarz powiedzial, że glowa się moja Lenka ułożyła na dole bo czuje tam takie wiercenie [emoji23]
Ja yak mialam z corka, ze do konca ja na dole czulam.

Pewnie tak jak moja Marysia w zeszłym roku skręciła nogę to ortopeda mowil, że u dzieci to tak z tydzień u dorosłych trochę dluzej dochodzi do siebie
U dorosłych różnie, w zależności od stopnia skręcenia i tego, co robią..
A jak ktoś bierze dużą dawkę ketonalu i idzie tańczyć.... [emoji15][emoji23]

reklama
Witam się z rana. Kciuki za dzisiejsze wizyty. Mnie się udało w końcu upolować na olx wymarzony wózek :) Jutro po niego jedziemy. Trochę daleko bo 60km, ale jak się baba w ciąży uprze to nie ma rady ;) Jestem Happy, może jak przywiozę furę dla mojej Paulinki to mnie w końcu coś ruszy i zacznę kompletować wyprawkę, bo już 27 tydzień, a ja ciągle nie mam nic :)
Super! Juz jeden duzy zakup z glowy[emoji3]

Do góry