reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Taki :) Zakochałam się w nim, właściwie bardziej podobała mi się jego starsza wersja, ale trafiłam na nowsza w dobrej cenie :) Ostatnio mi sprzątnęli taki sprzed nosa, a wczoraj udalo mi się wejsc na olx kilka minut po dodaniu ogłoszenia :D Zobacz załącznik 850399
Super fura.... Jak zakupisz to dawaj jutro foty na zywo

reklama
Mnie dziś strasznie krzyze bola niewiem czy krzywo spałam czy mały gdzieś się tam do kręgosłupa przytula [emoji16] ale jak to u mnie Kinia... dziennie coś na szczęście pieczenie tfu tfu jakby mniejsze [emoji8]
Bolaczki ciezarnych krzyz i brzuch hihi. Ehhh my to sie mamy . dobrze ze pieczenie mniejsze oby calkiem przeszlo.

Hej ja po sprawdzeniu szyjki narazie bez zmian ,;/ ale badał mnie tylko ręcznie ;D
Muszę się oszczędzać ale jak...? Staram się ale przy synku trudno ..
Następna wizyta 7 Maja prenatalne ;) i już nie mogę się doczekać znowu odliczam dni bo zobaczę mała ,a ostatnio miałam w 25 tyg ,ciekawe ile będzie ważyć ?
Co do majtek to do tych wielorazowych to trzeba wkładać te podpadki poporodowe ,
Dobrze ze szyjka trzyma. Znam ten bol jak tu sie oszczedzac....ale jak ja sie zmuszam to i ty dasz rade. Do 7 szybko zleci. Ja jutro moja cholere podejrze z tym ze pozno bo o 19.15

I u mnie dziś rano ciśnienie 140/100 [emoji17] teraz spadło do 130/90 ale i tak wysoko. Wesoła będzie jutro wizyta, wszystko zaczyna się walić... aż się boję iść odebrać wyników moczu.
A bierzesz dopegyt?ile razy dziennie?najwyzej dawki ci zwiekszy. Wiem co czujesz bo wczoraj mialam jazde dzis narazie w miare.

Jestes niemozliwa.....hahahaha ogarnij aplikacje jakas zeby ci dzien wczesniej przypominala o badaniach czy wizytach.

Do dzisiaj nie wiedziałam że coś takiego jest mi potrzebne :D

Dziewczyny co do kręgosłupa to ostatnio na masażu babka mi mówiła że tak nam się zmienia środek ciężkości, że właśnie kręgosłup może boleć w innych miejscach niż zawsze.

reklama
Do góry