reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej ja po sprawdzeniu szyjki narazie bez zmian ,;/ ale badał mnie tylko ręcznie ;D
Muszę się oszczędzać ale jak...? Staram się ale przy synku trudno ..
Następna wizyta 7 Maja prenatalne ;) i już nie mogę się doczekać znowu odliczam dni bo zobaczę mała ,a ostatnio miałam w 25 tyg ,ciekawe ile będzie ważyć ?
Co do majtek to do tych wielorazowych to trzeba wkładać te podpadki poporodowe ,
Super, ze szyjka bez zmian!

reklama
I u mnie dziś rano ciśnienie 140/100 [emoji17] teraz spadło do 130/90 ale i tak wysoko. Wesoła będzie jutro wizyta, wszystko zaczyna się walić... aż się boję iść odebrać wyników moczu.

Cześć dziewczyny, trzymam kciuki za wizyty. Ostatnio jestem jakoś w rozsypce. Nic mi się nie chce, humor do dupy. Do tego z lewej strony na większej wardze sromowej wyskoczyło mi coś takiego jak pieprz. Boli przy mocniejszym dotknięciu a najgorsze że zaczął podkrwawiać. Prawie zeszłam na zawał jak poszłam do ubikacji a na wkładce było trochę krwi... ale to ewidentnie z tego... dobrze, że jutro wizyta to się czegoś o tym dowiem ale dół oczywiście złapałam...
Ja mialam cos takiego podobnego po goleniu. Taka gulka jaky pryszcz....probowalam nawet to wtcisnac ale nie dalam rady taki bol. Pewnie zapalenie meszka wlosowego czy jak to sie tal zwie fachowo.

Ja też miałam noc fatalną ;( mały szalał cały czas i to z siłą słonia chyba - no ale niech sobie szaleje.. Tylko tak mnie plecy bolały i brzuch że nospa poszła w ruch... ;( remont mnie dobija i jeszcze to że już dziś M wylatuje.. Już mam łzy w oczach jak to pisze :(
Kochana jeszcze troszke i wszystko sie ustabilizuje. To normalne ze teraz lapie cie rozsypka bo zostajesz sama ze wszystkim. Ale dobrze ze Maksiu tak szaleje ,daje znac zwby mama sie nie smucila. Ja wczoraj mialam obawy bo malo sie ruszal i delikatnie przy mpim cisnieniu,juz mialam czarne mysli ze moze lozysko sie odkleja bo bolal brzuch. Ale dzis daje razy po razie dzieki bogu. Pamietaj ze po chmurach zawsze jest slonce. I nie forsuj sie bo teraz to powinnas unikac przeciazen i stresow.

reklama
Helou!

Moja tępota osiągnęła apogeum. Mam dzisiaj wizytę i co? I oczywiście nie zrobiłam badań. No niech mnie ktoś walnie. A jeszcze! 2 dni temu M. kupował pojemniki na mocz, bo sam musiał zrobić jakieś badanie (BTW jak jest w aptece i kupuje pojemnik to zawsze prosi o POMNIK na siku :D ) i jeszczemu powiedziałam żeby wziął więcej, bo mi się też przydadzą. I co? I nic mi w tej pustej głowie nie zadzwoniło... no masakra jaka jestem na siebie zła!

Margana, ty masz jakąś depresję kurde. Niedobrze :/ Mam nadzieję że wizyta da Ci jakiegoś pozytywnego kopa :* Ja dzisiaj też mam wizytę :)

@olaaa7, a ja dzisiaj mam ostatni dzień...! :D Jak Ci z mówieniem "mąż" ? :D

Może czasami tak trzeba...? Ja zawsze staram się trzymać i w konsekwencji tłumię negatywne emocje.. a naprawdę czasami dobrze jest tak się "zwyć", to przynosi ulgę...

Ja czuję młodego teraz wszędzie- na dole, górze i po bokach :) Ale chyba jednak najwięcej na dole. Zobaczymy dzisiaj gdzie i jak dziedzic siedzi ;) :D

No to trzymam kciuki żeby wózek ruszył machinę shoppingu :D Jaki w końcu kupiłaś?
Jestes niemozliwa.....hahahaha ogarnij aplikacje jakas zeby ci dzien wczesniej przypominala o badaniach czy wizytach.

Do góry