reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny, trzymam kciuki za wizyty. Ostatnio jestem jakoś w rozsypce. Nic mi się nie chce, humor do dupy. Do tego z lewej strony na większej wardze sromowej wyskoczyło mi coś takiego jak pieprz. Boli przy mocniejszym dotknięciu a najgorsze że zaczął podkrwawiać. Prawie zeszłam na zawał jak poszłam do ubikacji a na wkładce było trochę krwi... ale to ewidentnie z tego... dobrze, że jutro wizyta to się czegoś o tym dowiem ale dół oczywiście złapałam...
Oj mam nadzieje, ze to nic takiego. Dobrze, ze juz jutro wizyta.

Ja też miałam noc fatalną ;( mały szalał cały czas i to z siłą słonia chyba - no ale niech sobie szaleje.. Tylko tak mnie plecy bolały i brzuch że nospa poszła w ruch... ;( remont mnie dobija i jeszcze to że już dziś M wylatuje.. Już mam łzy w oczach jak to pisze :(
No smutne to. Ale jeszcze troszke i bedzie na dluzej. A na raxie masz nas[emoji3]

@niemamco, to w takim razie sesja nago....! ;) A tak na poważnie to jestem pewna że jak nie zrobisz będziesz później żałować. Jeśli chodzi o piersi to kupiłam wczoraj nowy stanik... bo nie miałam jasnego w aktualnym rozmiarze... myślę że później mogę spokojnie zrobić z tego Frankowi kask rowerowy.....:baffled::baffled::baffled:
Frankowi... :( ja mogę zrobić kask dla siebie - pasuje, i nawet włosy się mieszczą....[emoji52]

reklama
Do góry