reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Taki :) Zakochałam się w nim, właściwie bardziej podobała mi się jego starsza wersja, ale trafiłam na nowsza w dobrej cenie :) Ostatnio mi sprzątnęli taki sprzed nosa, a wczoraj udalo mi się wejsc na olx kilka minut po dodaniu ogłoszenia :D Zobacz załącznik 850399
Bebetto rządzi widzę [emoji16] ja mam dalej dylemat czy bebetto czy ten drugi ale mówią że pierwszy wybór najlepszy więc chyba tak też zrobię i zostanę przy bebetto[emoji16]

reklama
Bebetto rządzi widzę [emoji16] ja mam dalej dylemat czy bebetto czy ten drugi ale mówią że pierwszy wybór najlepszy więc chyba tak też zrobię i zostanę przy bebetto[emoji16]
Ja nie miałam żadnych typów tylko tak sobie oglądałam olx i jak coś mi się rzuciło w oko to potem czytałam o tym, aż metoda eliminacji został mi jeden konkretny model i zaczęłam polować na dobrą cenę i na kolor. Po za tym ciężko było się nam dogadać bo mężowi podobają się mydelniczki, a mi nie. Więc poszłam na kompromis i wybrałam coś pół na pół ;) Argumentem za jest też to, że taki łatwiej potem się sprzeda, a chciałabym się go po roku pozbyć i kupić lżejsza spacerówkę :D

ja robie zapas czarnych, bawelnianych , wygodnych gaci i podpaski wezme jakies chlonniejsze ... ma starczyc :D
jakos nie kojarze wielkiego krwotoku z poprzednich ciaz:oo:

Ja nie miałam żadnych typów tylko tak sobie oglądałam olx i jak coś mi się rzuciło w oko to potem czytałam o tym, aż metoda eliminacji został mi jeden konkretny model i zaczęłam polować na dobrą cenę i na kolor. Po za tym ciężko było się nam dogadać bo mężowi podobają się mydelniczki, a mi nie. Więc poszłam na kompromis i wybrałam coś pół na pół ;) Argumentem za jest też to, że taki łatwiej potem się sprzeda, a chciałabym się go po roku pozbyć i kupić lżejsza spacerówkę :D
fotelik tez ma czy trzeba odzielnie ?
mnie sie tez wydaje, ze w pewnym momencie wygodniejsza spacerowka parasolkowa ,lekka ...

No tak mi się wydaje, zobaczymy co moja gin dzisiaj powie. A Ty jak się czujesz?
Mnie dziś strasznie krzyze bola niewiem czy krzywo spałam czy mały gdzieś się tam do kręgosłupa przytula [emoji16] ale jak to u mnie Kinia... dziennie coś na szczęście pieczenie tfu tfu jakby mniejsze [emoji8]

Mnie dziś strasznie krzyze bola niewiem czy krzywo spałam czy mały gdzieś się tam do kręgosłupa przytula [emoji16] ale jak to u mnie Kinia... dziennie coś na szczęście pieczenie tfu tfu jakby mniejsze [emoji8]
To całe szczęście, że mniejsze. Mnie też ciągle coś boli to już chyba norma teraz będzie, oby to tylko niegroźny bol

Wczoraj usnelam D tez i nie zjadlam kolacji 2 i cukier z rana 90 wiec ladnie. Cisnienie.....hmmmm po wczorajszym skoku i tabletce spadlo 136/89
A dzis z rana 142/80 takze nie najgorzej. Rano czuje sie ok. Moge gory przenosic i tu moj blad nie oszczedzam sie a wieczorem jest tragedia.....jeden wielki bol ,wlucze nogami i ciśnienie. Ale dostalam opier. Od D ze nic nie mowie a sama robie.
Zdecydowanie słuszny opierdol, powinnaś się oszczędzać!
Wiem, jakie to trudne, bo mnie ciało praktycznie w ogóle nie ogranicza, tylko mózg, itd... [emoji15]

reklama
Do góry