reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Taki :) Zakochałam się w nim, właściwie bardziej podobała mi się jego starsza wersja, ale trafiłam na nowsza w dobrej cenie :) Ostatnio mi sprzątnęli taki sprzed nosa, a wczoraj udalo mi się wejsc na olx kilka minut po dodaniu ogłoszenia :D Zobacz załącznik 850399
Bebetto rządzi widzę [emoji16] ja mam dalej dylemat czy bebetto czy ten drugi ale mówią że pierwszy wybór najlepszy więc chyba tak też zrobię i zostanę przy bebetto[emoji16]

reklama
Bebetto rządzi widzę [emoji16] ja mam dalej dylemat czy bebetto czy ten drugi ale mówią że pierwszy wybór najlepszy więc chyba tak też zrobię i zostanę przy bebetto[emoji16]
Ja nie miałam żadnych typów tylko tak sobie oglądałam olx i jak coś mi się rzuciło w oko to potem czytałam o tym, aż metoda eliminacji został mi jeden konkretny model i zaczęłam polować na dobrą cenę i na kolor. Po za tym ciężko było się nam dogadać bo mężowi podobają się mydelniczki, a mi nie. Więc poszłam na kompromis i wybrałam coś pół na pół ;) Argumentem za jest też to, że taki łatwiej potem się sprzeda, a chciałabym się go po roku pozbyć i kupić lżejsza spacerówkę :D

ja robie zapas czarnych, bawelnianych , wygodnych gaci i podpaski wezme jakies chlonniejsze ... ma starczyc :D
jakos nie kojarze wielkiego krwotoku z poprzednich ciaz:oo:

Ja nie miałam żadnych typów tylko tak sobie oglądałam olx i jak coś mi się rzuciło w oko to potem czytałam o tym, aż metoda eliminacji został mi jeden konkretny model i zaczęłam polować na dobrą cenę i na kolor. Po za tym ciężko było się nam dogadać bo mężowi podobają się mydelniczki, a mi nie. Więc poszłam na kompromis i wybrałam coś pół na pół ;) Argumentem za jest też to, że taki łatwiej potem się sprzeda, a chciałabym się go po roku pozbyć i kupić lżejsza spacerówkę :D
fotelik tez ma czy trzeba odzielnie ?
mnie sie tez wydaje, ze w pewnym momencie wygodniejsza spacerowka parasolkowa ,lekka ...

No tak mi się wydaje, zobaczymy co moja gin dzisiaj powie. A Ty jak się czujesz?
Mnie dziś strasznie krzyze bola niewiem czy krzywo spałam czy mały gdzieś się tam do kręgosłupa przytula [emoji16] ale jak to u mnie Kinia... dziennie coś na szczęście pieczenie tfu tfu jakby mniejsze [emoji8]

Mnie dziś strasznie krzyze bola niewiem czy krzywo spałam czy mały gdzieś się tam do kręgosłupa przytula [emoji16] ale jak to u mnie Kinia... dziennie coś na szczęście pieczenie tfu tfu jakby mniejsze [emoji8]
To całe szczęście, że mniejsze. Mnie też ciągle coś boli to już chyba norma teraz będzie, oby to tylko niegroźny bol

Wczoraj usnelam D tez i nie zjadlam kolacji 2 i cukier z rana 90 wiec ladnie. Cisnienie.....hmmmm po wczorajszym skoku i tabletce spadlo 136/89
A dzis z rana 142/80 takze nie najgorzej. Rano czuje sie ok. Moge gory przenosic i tu moj blad nie oszczedzam sie a wieczorem jest tragedia.....jeden wielki bol ,wlucze nogami i ciśnienie. Ale dostalam opier. Od D ze nic nie mowie a sama robie.
Zdecydowanie słuszny opierdol, powinnaś się oszczędzać!
Wiem, jakie to trudne, bo mnie ciało praktycznie w ogóle nie ogranicza, tylko mózg, itd... [emoji15]

reklama
Do góry