reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja też miałam noc fatalną ;( mały szalał cały czas i to z siłą słonia chyba - no ale niech sobie szaleje.. Tylko tak mnie plecy bolały i brzuch że nospa poszła w ruch... ;( remont mnie dobija i jeszcze to że już dziś M wylatuje.. Już mam łzy w oczach jak to pisze :(
miałam to samo dzis w nocy nie spie od 4 rano tak mnie maly kopał nie mogłam spac ani na str prawej ani na lewej wkoncu na plecach lezałam a potem sie podniesc nie mogłam ...

i moj remont tez mnie dobija...

Helou!

Moja tępota osiągnęła apogeum. Mam dzisiaj wizytę i co? I oczywiście nie zrobiłam badań. No niech mnie ktoś walnie. A jeszcze! 2 dni temu M. kupował pojemniki na mocz, bo sam musiał zrobić jakieś badanie (BTW jak jest w aptece i kupuje pojemnik to zawsze prosi o POMNIK na siku :D ) i jeszczemu powiedziałam żeby wziął więcej, bo mi się też przydadzą. I co? I nic mi w tej pustej głowie nie zadzwoniło... no masakra jaka jestem na siebie zła!

Coraz gorzej sie czuje. Juz zatoki mam zapchane[emoji20] Nie wiem jak przetrwam kolejne dni. Najchetniej bym przelezala w lozku[emoji53]

Margana, ty masz jakąś depresję kurde. Niedobrze :/ Mam nadzieję że wizyta da Ci jakiegoś pozytywnego kopa :* Ja dzisiaj też mam wizytę :)

@olaaa7, a ja dzisiaj mam ostatni dzień...! :D Jak Ci z mówieniem "mąż" ? :D

Mam podobnie....moja bezsilnosc mnie dobija. Wszystko mnie drazni. Ale musze panowac nad tym. A z checia bym sie wybeczala tak fest.

Może czasami tak trzeba...? Ja zawsze staram się trzymać i w konsekwencji tłumię negatywne emocje.. a naprawdę czasami dobrze jest tak się "zwyć", to przynosi ulgę...

Odbiegne trochę od tematu [emoji1] zawsze myślałam, że im starsza ciąża i macica wyżej to i dziecko będę czuła wyżej... A ja teraz ciągle czuje jak rozpycha się na dole i to nawet w pochwie... Nie zdziwiłabym się gdyby mi lekarz powiedzial, że glowa się moja Lenka ułożyła na dole bo czuje tam takie wiercenie [emoji23]

Ja czuję młodego teraz wszędzie- na dole, górze i po bokach :) Ale chyba jednak najwięcej na dole. Zobaczymy dzisiaj gdzie i jak dziedzic siedzi ;) :D

Witam się z rana. Kciuki za dzisiejsze wizyty. Mnie się udało w końcu upolować na olx wymarzony wózek :) Jutro po niego jedziemy. Trochę daleko bo 60km, ale jak się baba w ciąży uprze to nie ma rady ;) Jestem Happy, może jak przywiozę furę dla mojej Paulinki to mnie w końcu coś ruszy i zacznę kompletować wyprawkę, bo już 27 tydzień, a ja ciągle nie mam nic :)

No to trzymam kciuki żeby wózek ruszył machinę shoppingu :D Jaki w końcu kupiłaś?

Helou!

Moja tępota osiągnęła apogeum. Mam dzisiaj wizytę i co? I oczywiście nie zrobiłam badań. No niech mnie ktoś walnie. A jeszcze! 2 dni temu M. kupował pojemniki na mocz, bo sam musiał zrobić jakieś badanie (BTW jak jest w aptece i kupuje pojemnik to zawsze prosi o POMNIK na siku :D ) i jeszczemu powiedziałam żeby wziął więcej, bo mi się też przydadzą. I co? I nic mi w tej pustej głowie nie zadzwoniło... no masakra jaka jestem na siebie zła!

Margana, ty masz jakąś depresję kurde. Niedobrze :/ Mam nadzieję że wizyta da Ci jakiegoś pozytywnego kopa :* Ja dzisiaj też mam wizytę :)

Może czasami tak trzeba...? Ja zawsze staram się trzymać i w konsekwencji tłumię negatywne emocje.. a naprawdę czasami dobrze jest tak się "zwyć", to przynosi ulgę...

Ja czuję młodego teraz wszędzie- na dole, górze i po bokach :) Ale chyba jednak najwięcej na dole. Zobaczymy dzisiaj gdzie i jak dziedzic siedzi ;) :D

No to trzymam kciuki żeby wózek ruszył machinę shoppingu :D Jaki w końcu kupiłaś?
Taki :) Zakochałam się w nim, właściwie bardziej podobała mi się jego starsza wersja, ale trafiłam na nowsza w dobrej cenie :) Ostatnio mi sprzątnęli taki sprzed nosa, a wczoraj udalo mi się wejsc na olx kilka minut po dodaniu ogłoszenia :D
0_0_productGfx_ca0b1618dc3c102e0575d3a973de9d3f.jpg

Załączniki

• 0_0_productGfx_ca0b1618dc3c102e0575d3a973de9d3f.jpg
    0_0_productGfx_ca0b1618dc3c102e0575d3a973de9d3f.jpg
    92,3 KB · Wyświetleń: 320
reklama
Helou!

No to ładnie to załatwiłaś nie no odmozdzenie jest przypisane do ciąży ja też czasami odwalam różne akcje [emoji16]

Do góry