reklama
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Czy ktoś wie czy do majtek poporodowych wielorazowych trzeba dokupywac osobno wklady?
martaaa515
Cześć dziewczyny, trzymam kciuki za wizyty. Ostatnio jestem jakoś w rozsypce. Nic mi się nie chce, humor do dupy. Do tego z lewej strony na większej wardze sromowej wyskoczyło mi coś takiego jak pieprz. Boli przy mocniejszym dotknięciu a najgorsze że zaczął podkrwawiać. Prawie zeszłam na zawał jak poszłam do ubikacji a na wkładce było trochę krwi... ale to ewidentnie z tego... dobrze, że jutro wizyta to się czegoś o tym dowiem ale dół oczywiście złapałam...
Ja też miałam noc fatalną ;( mały szalał cały czas i to z siłą słonia chyba - no ale niech sobie szaleje.. Tylko tak mnie plecy bolały i brzuch że nospa poszła w ruch... ;( remont mnie dobija i jeszcze to że już dziś M wylatuje.. Już mam łzy w oczach jak to piszeWitajcie. Noc fatalna. Bol zatok nie do zniesienia, nos zatkany, brzuch twardy. W ogole spac nie moglam. Sprobuje sie jeszcze przespac, bo potem mam prenatalne. Nie wiem jak sie ogarne i dojade.
Zycze wszystkim milego dnia i udanych wizyt!
Onaszczesliwa2018
Trzymam kciuki za udaną transakcję jutro[emoji16] wrzucisz foto?Witam się z rana. Kciuki za dzisiejsze wizyty. Mnie się udało w końcu upolować na olx wymarzony wózek Jutro po niego jedziemy. Trochę daleko bo 60km, ale jak się baba w ciąży uprze to nie ma rady Jestem Happy, może jak przywiozę furę dla mojej Paulinki to mnie w końcu coś ruszy i zacznę kompletować wyprawkę, bo już 27 tydzień, a ja ciągle nie mam nic
Onaszczesliwa2018
Hej Martus widzę , że my wszystkie jakieś takie "byle jakie " ostatnio to chyba normalne na tym etapie , mam nadzieję że to tylko jakiś wrzodek i szybko zejdzie [emoji8]Cześć dziewczyny, trzymam kciuki za wizyty. Ostatnio jestem jakoś w rozsypce. Nic mi się nie chce, humor do dupy. Do tego z lewej strony na większej wardze sromowej wyskoczyło mi coś takiego jak pieprz. Boli przy mocniejszym dotknięciu a najgorsze że zaczął podkrwawiać. Prawie zeszłam na zawał jak poszłam do ubikacji a na wkładce było trochę krwi... ale to ewidentnie z tego... dobrze, że jutro wizyta to się czegoś o tym dowiem ale dół oczywiście złapałam...
Onaszczesliwa2018
Nieplacz słonko [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] chociaż pewnie będziesz musiała się przyzwyczaić że niema go na codzień ale dacie radę z Maksiem[emoji8]Ja też miałam noc fatalną ;( mały szalał cały czas i to z siłą słonia chyba - no ale niech sobie szaleje.. Tylko tak mnie plecy bolały i brzuch że nospa poszła w ruch... ;( remont mnie dobija i jeszcze to że już dziś M wylatuje.. Już mam łzy w oczach jak to pisze
Onaszczesliwa2018
No tak Niunia coraz większą to się rozpycha pewnieTrochę tak chociaż ostatnio takie napięcie czuję jak by mi skóry brakowało. I w tej miednicy takie rozpieranie pewnie wszystko tam już się szykuje
Wiem że muszę się przyzwyczaić.. Właśnie mi powiedział że w jeszcze jakieś weekendy na pewno przyleci.. ale tak mi ciężko ;( jemu też bo widzę.. No ale nic nie poradzimyNieplacz słonko [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] chociaż pewnie będziesz musiała się przyzwyczaić że niema go na codzień ale dacie radę z Maksiem[emoji8]
reklama
Onaszczesliwa2018
Niewiem [emoji16]Czy ktoś wie czy do majtek poporodowych wielorazowych trzeba dokupywac osobno wklady?
Podziel się: