reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Odbiegne trochę od tematu [emoji1] zawsze myślałam, że im starsza ciąża i macica wyżej to i dziecko będę czuła wyżej... A ja teraz ciągle czuje jak rozpycha się na dole i to nawet w pochwie... Nie zdziwiłabym się gdyby mi lekarz powiedzial, że glowa się moja Lenka ułożyła na dole bo czuje tam takie wiercenie [emoji23]

czesc mamuski !:)
dobrych wiesci przyniescie z wizyt niech tu nam sie troche humory poprawia :cool2:
ja mialam metny mocz przy plamieniach na poczatku, cos tam wyszlo w nim ponad norme ale kazali tylko wiecej pic ;) progesteron to mi daja w zastrzykach takze nie wiem jak to jest z tymi wydzielinami, mialam przezroczysta od 3 trymestru ksiazkowo zaczela byc biala:-D
Oliwka musisz wlaczyc przypminajke wieczorem i jadac te kromeczke :D
2.5 godz na paznakciach to bym chyba kogos zagryzla:mad: zreszta ja sobie nie daje dotykac stop , taaakie mam laskotki :baffled:ale zazdroszcze efektu:D
maz dzis na mnie patrzyl jak wstawalam z lozka i pyta ... co ty to robisz :crazy:no co ... jak sie ma wieloryb podniesc niby .... :angry:
Haha mój też ma ubaw jak się próbuje podnieść [emoji23]

Hit dzisiejszego dnia. Dzwoni do mnie babka "Pani Marzenko, ja dzwonię z przychodni. Ma Pani wizytę na 16 maja u naszego doktora. Niestety nie będzie go. Doktor zrezygnowal. Już nie przyjmuje w ogóle u nas w mieście " kumacie ? Prawie 30 tydz, a ja zostałam bez lekarza [emoji23]
Śmiać się, czy płakać?
Pogadałam z babka, lekarz dostał lepszą propozycję pod Krakowe. A pracował u nas w przychodni i w szpitalu.
Ale numer! Obyś szybko znalazła nowego :)

reklama
Witam się z rana. Kciuki za dzisiejsze wizyty. Mnie się udało w końcu upolować na olx wymarzony wózek :) Jutro po niego jedziemy. Trochę daleko bo 60km, ale jak się baba w ciąży uprze to nie ma rady ;) Jestem Happy, może jak przywiozę furę dla mojej Paulinki to mnie w końcu coś ruszy i zacznę kompletować wyprawkę, bo już 27 tydzień, a ja ciągle nie mam nic :)

Do góry