reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No właśnie i ciekawe od czego to zależy nie bo przecież cała trójka tak samo wychowywana [emoji3] ciekawe co teraz za łobuz Ci się urodzi albo kolejny taki dobry synus[emoji7] [emoji3]
No dzieciaki są bardzo rozne u mnie Marysia pomoże ale Kacper to jest taki, że on mi nawet skarpetki zdejmie. I Kacper to ma wszystko na wierzchu smutek, zadowolenie tak widać ta jego wrażliwość a Marysia bardziej zamknięta jak tata widze, że przeżywa martwi się ale w srodku

Boże Oliwka Ty to jestes zawodnik nie do zdarcia normalnie [emoji7]
Kochana bylam.....teraz juz nie ten sam organizm. Musze logistyke awaryjnie ogarnac na czerwiec. Bo dzieciaki maja oboz 23 a moge byc juz po luc przed cc. A nie daj boze lezec wczesniej w szpitalu. Wiec torby musza miec gotowe na wyjazd. Tesciow nie bedzie bo 18 wyjezdzaja na 2 tyg. Najwyzej mama ich ogarnie jakby co. Bo jak D ich spakuje to kiepsko to widze....A Jak Oliwoa sie bedzie pakowac sama to wezmie tego tyle ze do duzej walizy sie nie zmiesci.
Mam nadzieje ze szybko dojde do siebie i teraz! Ja jestes typ takiej mroweczki...kazdy mi mowi ze na dupie usiasc nie umiem i ze sie nie oszczedzam. Wczoraj D mnie opoeprzyl a tesc kazal sie klasc a nie chodzic( widzial ze ledwo laze)

Moj chyba o sniadanie sie upomina bo wariuje.... Kurcze dobrze ze te maluszki tak daja znac o sobie. Czlowiek czuje sie ociezaly i w nie mocy,ale jak dostanie kopniaka i poczuje fikolki to radosc wtedy niesamowita.
Dokladnie zresztą przez dwa ostatnie dni jak ledwo chodziłam to stwierdziłam, że nie można narzekać bo ta ociezalosc to jest nic takiego i minie

reklama
No tak, facet sam się nie domyśli... Powiedzieć wprost, wytłumaczyć jak przysłowiowej krowie na rowie, to może zalapie....
Dokladnie! Szczegolnie ze moj mial wszystko pod nos postawione od malego. Jak bylam z Matim na odziele reumatologicznym i przyjechal do nas z dzieciakami to za glowe sie zlapalam w co oni byli ubrani....hahahahaha a znam przypadki gdzie ojciej bral dzieci na miasto np w spodniach od pizamy. Teraz troche sie ogarnal bo zrobi im kolacje nagoni do kapania i lekcje sprawdzi,pojedzie na rowery . ale do ogarniania ma dwie lewe rece nie ma co ukrywac.

Do góry