reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wczoraj usnelam D tez i nie zjadlam kolacji 2 i cukier z rana 90 wiec ladnie. Cisnienie.....hmmmm po wczorajszym skoku i tabletce spadlo 136/89
A dzis z rana 142/80 takze nie najgorzej. Rano czuje sie ok. Moge gory przenosic i tu moj blad nie oszczedzam sie a wieczorem jest tragedia.....jeden wielki bol ,wlucze nogami i ciśnienie. Ale dostalam opier. Od D ze nic nie mowie a sama robie.
Ja też tak robie rano mogę góry przenosić a potem popoludniu już nie jest tak fajnie

reklama
Oj kochany [emoji4]
Oj tak...co mu sie nie powie to zrobi. Nie mowi tak jak starsze ze nie moze ten czy ten tylko bierze sie do roboty. Wczoraj lozko mi poscielil ,pomasowal plecy sam z siebie sie zapytal czy wszystko ok. Odkurzyl w pokoju. A starszaki pozniej warcza ze tylko Mati i Mati hahahahaha. To im mowie ze nie trzeba go prosić 3 razy. Kurcze niby rodzenstwo a kazde inne i rozne.

ja sie budze w nocy bo obracam sie na drugi bok i skurcz ... kurcze z tym spaniem na lewym boku tak sie staram a im bardziej sie staram tym mi lepiej na plecach! Masakra ,pisza by absolutnie unikac ...
Moim zdaniem organizm nie pozwoliłby spać tak, żeby zaszkodzić, a jeśli w nocy się przekrecasz, to przecież nie masz na to wpływu..... [emoji15]

Ja też tak robie rano mogę góry przenosić a potem popoludniu już nie jest tak fajnie
Kinia kochana chyba te gory trzeba zostawic a wziasc sie za pagórki. Postanowolam robic mniej a codziennie a nie ztyrac sie jednego dnia a pozniej dochodzic do siebie 2-3 dni. Chyba to bedzie najlepsza opcja.

Kinia kochana chyba te gory trzeba zostawic a wziasc sie za pagórki. Postanowolam robic mniej a codziennie a nie ztyrac sie jednego dnia a pozniej dochodzic do siebie 2-3 dni. Chyba to bedzie najlepsza opcja.
O tak, narazie mnie sytuacja ograniczyła mocno chociaż dzisiaj już lepiej ☺️ ale mała już czuję glowka w dół jak mi na pęcherzu leży

O tak, narazie mnie sytuacja ograniczyła mocno chociaż dzisiaj już lepiej [emoji5] ale mała już czuję glowka w dół jak mi na pęcherzu leży
Moj chyba o sniadanie sie upomina bo wariuje.... Kurcze dobrze ze te maluszki tak daja znac o sobie. Czlowiek czuje sie ociezaly i w nie mocy,ale jak dostanie kopniaka i poczuje fikolki to radosc wtedy niesamowita.

reklama
Oj tak...co mu sie nie powie to zrobi. Nie mowi tak jak starsze ze nie moze ten czy ten tylko bierze sie do roboty. Wczoraj lozko mi poscielil ,pomasowal plecy sam z siebie sie zapytal czy wszystko ok. Odkurzyl w pokoju. A starszaki pozniej warcza ze tylko Mati i Mati hahahahaha. To im mowie ze nie trzeba go prosić 3 razy. Kurcze niby rodzenstwo a kazde inne i rozne.
No właśnie i ciekawe od czego to zależy nie bo przecież cała trójka tak samo wychowywana [emoji3] ciekawe co teraz za łobuz Ci się urodzi albo kolejny taki dobry synus[emoji7] [emoji3]

Do góry