reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Wczoraj usnelam D tez i nie zjadlam kolacji 2 i cukier z rana 90 wiec ladnie. Cisnienie.....hmmmm po wczorajszym skoku i tabletce spadlo 136/89
A dzis z rana 142/80 takze nie najgorzej. Rano czuje sie ok. Moge gory przenosic i tu moj blad nie oszczedzam sie a wieczorem jest tragedia.....jeden wielki bol ,wlucze nogami i ciśnienie. Ale dostalam opier. Od D ze nic nie mowie a sama robie.
No ja Cie rozumiem ,wole 100 razy sama robic niz prosic i tlumaczyc co i jak ale niestety ,trzeba...

reklama
Wlasnie kurz nie za bardzo....Mati ma alergie ale chociaz z grubsza ogarniam. A co do wizyty to mam 9 maja gina a w czeartek usg,w piatek dzwonie do diablo z wynikami cukru. I moze cos zrobi zeby cujry rano nie skakaly. Jezeli nie unormuje ich w ciagu 2 tyg to insulina na noc.
moi oboje uczuleni,mlodszy wrecz z astma, wiec tez zawsze mam ten klopot i topranie ciagle poscieli,dywanika , zaslon ... teraz naprawde z lekiem patrze :( a maz mowi co sie martwisz, nie jest zle :baffled:

A ja dziewczynki chyba stanę się stała bywalczynia u mojego ginekologa... Tydzień temu przez,brak ruchów a dziś chyba też będę musiała iść sprawdzić szyjkę... Kilka dni temu zbagatelizowalam sprawę... Po skorzystaniu z toalety na papierze miałam biale/galaretowate coś... Uznałam, że jak białe i bez krwi to na pewno żadna część czopu, i że nawet jeśli to pewnie trochę może wypaść... I machnęłam na to ręka jak to ja... A po wczorajszej szkole rodzenia (i edukacji w Google) uznałam, że dziś o 9 zadzwonię do ginekologa... Tydzień temu wszystko mi sprawdził (razem z KTG) a szyjki nie patrzył... No to teraz czas na szyjke... Wolę stlamsic to swoje luzactwo i pójść niż później mieć do siebie pretensje, że nie zareagowałam choć moglam
Oczywiście lepiej sprawdzić [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

dzien dobry!
Moj polozony posladkowo i co jakis czas albo czuje czkawke tak niziutko :oreguralne pulsowanie albo kurcze tak tupie do rytmu:errr: dziwne ... z poprzednimi tak nie pamietam ale oni od polowkowego juz ustawieni glowka byli ... ten sie wypial dupka do swiata i wez mu nie przyznaj racji 8-)
ruchy czuje glownie z prawej strony u dolu ,czasem troche wyzej ....
Ja tak mysle , jak to teraz bedzie ? Dzieci duze , pewnie maly bedzie mial 4 rodzicow ;)
Tez Wam brzuch twardnieje przy wstawaniu ,obrocie schylaniu sie ?
Niestety ale mam momenty że stawia się przy każdym ruchu

moi oboje uczuleni,mlodszy wrecz z astma, wiec tez zawsze mam ten klopot i topranie ciagle poscieli,dywanika , zaslon ... teraz naprawde z lekiem patrze :( a maz mowi co sie martwisz, nie jest zle :baffled:
Moj tez ma wziewy przy ataku kaszlu. Teraz jeszcze cos pyli i go wysypalo. Normalnie tu chcesz lezec odpoczac a tu w glowie ze tyle do robienia...... No coz jakos trzeba sie przemeczyc. O tyle dobrze ze to juz ost prosta.

reklama
Do góry