reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Kochana bylam.....teraz juz nie ten sam organizm. Musze logistyke awaryjnie ogarnac na czerwiec. Bo dzieciaki maja oboz 23 a moge byc juz po luc przed cc. A nie daj boze lezec wczesniej w szpitalu. Wiec torby musza miec gotowe na wyjazd. Tesciow nie bedzie bo 18 wyjezdzaja na 2 tyg. Najwyzej mama ich ogarnie jakby co. Bo jak D ich spakuje to kiepsko to widze....A Jak Oliwoa sie bedzie pakowac sama to wezmie tego tyle ze do duzej walizy sie nie zmiesci.
Mam nadzieje ze szybko dojde do siebie i teraz! Ja jestes typ takiej mroweczki...kazdy mi mowi ze na dupie usiasc nie umiem i ze sie nie oszczedzam. Wczoraj D mnie opoeprzyl a tesc kazal sie klasc a nie chodzic( widzial ze ledwo laze)
No tak niezapmne jak opowiadałas jak wystroil dzieciaki do szpitala jak urodzilas Matiego dobre to było [emoji23]

Moj organizm przywykl chronic kregoslup :D a wszedzie czytam, ze wciazy to spanie na plecach powoduje niedotlenienie plodu i moze miec powazne konsekwencje ... czasem mam wrazenie , ze czytanie tez szkodzi :oops:
No właśnie wczoraj przy podłączeniu do KTG tak mi też powiedziała ta pielęgniarka czy chce KTG na lewym boku czy siedząco że już teraz nie powinno się na plecach lezec tak sobie to do serca wzięłam , że dziś ledwo do łazienki doszłam bo mnie tak lewe biodro boli[emoji2]

Dokladnie! Szczegolnie ze moj mial wszystko pod nos postawione od malego. Jak bylam z Matim na odziele reumatologicznym i przyjechal do nas z dzieciakami to za glowe sie zlapalam w co oni byli ubrani....hahahahaha a znam przypadki gdzie ojciej bral dzieci na miasto np w spodniach od pizamy. Teraz troche sie ogarnal bo zrobi im kolacje nagoni do kapania i lekcje sprawdzi,pojedzie na rowery . ale do ogarniania ma dwie lewe rece nie ma co ukrywac.
No właśnie najgorzej jak taki co nic niepotrafi dlatego ja mam plan a co z tego wyjdzie i co mój syn na to to wiem , że druga sprawa ale plan jest taki żeby ogarniał normalnie dom jak już będzie większy, żeby potem sobie poradził [emoji2]

No właśnie najgorzej jak taki co nic niepotrafi dlatego ja mam plan a co z tego wyjdzie i co mój syn na to to wiem , że druga sprawa ale plan jest taki żeby ogarniał normalnie dom jak już będzie większy, żeby potem sobie poradził [emoji2]
Ja moich tez tego ucze. Moj brat zrobi wszystko posprząta,wstawi pranie pozmywa jeszcze cos zrobi so jedzenia i poda swojej lasce. Nie raz Bartek mówi ze glodny jest a ja do niego wiesz gdzie jest chleb i lodowka idz i sobie zrob.

Ja moich tez tego ucze. Moj brat zrobi wszystko posprząta,wstawi pranie pozmywa jeszcze cos zrobi so jedzenia i poda swojej lasce. Nie raz Bartek mówi ze glodny jest a ja do niego wiesz gdzie jest chleb i lodowka idz i sobie zrob.
I bardzo dobrze [emoji123] to już nie czasy kiedy kobieta była w domu dbała o wszystko i to była jej praca tylko teraz kobiety tak samo zapieprzaja jak faceci więc i podział obowiązków musi być równy jestem za [emoji2]

Mój biust bez zmian, chodzę w tych samych stanikach ciągle [emoji14] zastanawiam się z czego to biedne dziecko będzie jadło [emoji14]
Za to żył mi tyle po brzuchu wyszło, że aż jestem przerażona.

hejo ;)
wczoraj wykorzystałam promocję w tchibo 23% i zamówiłam (P. zapłacił [emoji14] ) pościel, prześcieradła i pojemniki do szafy na czapeczki i skarpetki :)
Jak zacznie sie mleczarnia to i poersi sie zmienia. Ja zyly tez mam widoczne wszedzie uda piersi brzuch....rozstepow nie mam ale mam widoczne popekane naczynka ktore mi sie zrobily na brzuchu w poprzednich ciazach....jak brzuch zgubie to ich nie widac.

reklama
Witajcie milego dnia inkciuki za wizyty. Ja noc miala srednia spalam moze z 5 godzin ... Aktualnie jem sniadanie ;) dzis dla relaksu wybiore sie do kosmetyczki na paznokcie i moze z przyjaciolka sie spotkam

Do góry