reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Laski moj Łukasz tak chrapie ze zaraz mu przywale normalnie nigdy nie chrapał
Od kilku miesięcy jak żul drze przez sen ..
Mój chrapie tylko gdy jest bardzo mocno zmęczony... Może Twój też ma teraz więcej obowiązków i dlatego :) a ja np. Chrapie tylko jeden miesiąc w roku gdy mam alergię na pyłki traw (mam wtedy problem z oddychaniem)... Może u niego też jakaś alergia się pojawila?

reklama
Ja sie czuje coraz gorzej[emoji20] I to jak zwykle kiedy nie mam jak polezec i wyleczyc sie[emoji53]
Ide spac, bo juz nie mam sily kompletnie, a jeszcze M mnie wnerwil.
Mam nadzieje ze nocka spokojnie ci minela. Moj tez mnie wkurza ale jak nie warkniesz nie powiesz w prost to faceci sami z siebie sie nie domysla.

No mój niestety nie będzie mógł z nami spędzać czasu z powodu pracy na tyle ile bym potrzebowała dlatego mamcia to wybawienie [emoji4] a mój ma super kontakt z moja mama A do tego będzie czuł się bezpieczniej wiedząc że ktoś przy nas jest [emoji4]
Jezeli masz taka opcje zeby mama byla przez 1 dni z wami to dobrze. A urlop z tutulu urodzenia nalezy mu sie tam u was?

Moja marcelina ost mnie zaskakuje bo pomaga nosi ciężkie siatki widzi ze sapie ze mi ciężko moje kochane dziecko
Ma już 8 lat [emoji24]

Mnie dziś tez jakoś hormony grają mam już dość i brzucha i pogody i remontu i pracy
Czuje się jak Wieprz
Wiecznie ktoś coś odemnie chce

Wiola powiedz mi teoj mały się już przekręcił czy dalej głowa w gorze i kopie cię po tyłku??
Kochana moj najmlodszy tez 8 lat ale we wrzesniu. I powiem ci ze jest najbardziej pomocny z calej 3. Starszaki czasem maja muchy w nosie i pyskuja,za ro on ciagle sie pyta co pomoc itd taki chyba wiek. A i zobacz tu juz bedziesz miec duze rozumne dziecko a za chwile maluszka ktory bedzie zalezy tylko os ciebie :)

A ja dziewczynki chyba stanę się stała bywalczynia u mojego ginekologa... Tydzień temu przez,brak ruchów a dziś chyba też będę musiała iść sprawdzić szyjkę... Kilka dni temu zbagatelizowalam sprawę... Po skorzystaniu z toalety na papierze miałam biale/galaretowate coś... Uznałam, że jak białe i bez krwi to na pewno żadna część czopu, i że nawet jeśli to pewnie trochę może wypaść... I machnęłam na to ręka jak to ja... A po wczorajszej szkole rodzenia (i edukacji w Google) uznałam, że dziś o 9 zadzwonię do ginekologa... Tydzień temu wszystko mi sprawdził (razem z KTG) a szyjki nie patrzył... No to teraz czas na szyjke... Wolę stlamsic to swoje luzactwo i pójść niż później mieć do siebie pretensje, że nie zareagowałam choć moglam

reklama
Do góry