Margana
Fanka BB :)
Roznie to bywa, ja mam przeciwne doswiadczenia[emoji6]Będziesz szybciej, gwarantuję Ci to. Jak ruszy po tym leżeniu to tylko się będzie kurzyło. Wiem z doświadczenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Roznie to bywa, ja mam przeciwne doswiadczenia[emoji6]Będziesz szybciej, gwarantuję Ci to. Jak ruszy po tym leżeniu to tylko się będzie kurzyło. Wiem z doświadczenia
No wlasnie wiedzac to powinnas sie bardziej oszczedzac, zeby nie bylo tak, ze nagle nie mozesz sie ruszyc.Najbardziej mnie gubi to ze dobrze sie czuje....laze ,robie ,schylam sie itd. A jest pozniej taki moment ze ooooo bozzzeeee ledwo nogami ciagne glowa boli i wyprostowac sie nie moge.
Musiało coś z wentylacji... Niektórzy w bloku są tacy pomysłowi, że zatykają kratki wentylacyjne itd...O...ciekawe czemu sie wlaczyl[emoji53]
No wlasnie ciesze sie, ze teraz bedziemy sami. Mam nadzieje, ze to cos pomoze. No i ze M faktycznie sie opamieta tym razem.no to faktycznie kiepsko... ja z rodzina dlugo bym nie wytrzymala, zawsze cos oceniaja,wtraca swoje ...
moze jak bedziesz sama to chociaz tej presji zaoszczedzisz ?
Moj tez nie byl przy porodzie i nie bedzie ... jeszcze bym sie musiala o niego wtedy martwic
tego ci zycze. niech tym razem bedzie o niebo lepiejNo wlasnie ciesze sie, ze teraz bedziemy sami. Mam nadzieje, ze to cos pomoze. No i ze M faktycznie sie opamieta tym razem.
No licze na to bardzo, bo wtedy bylo na prawde fatalnie. To przykre, ale zle wspominam pierwsze chwile z corka[emoji20]Tym razem na pewno będzie spokojniej, wiesz już, co cię czeka, mieszkacie sami, i na pewno będzie lepiej [emoji106]
Na pewno to, że będziecie sami pomoże [emoji106]No wlasnie ciesze sie, ze teraz bedziemy sami. Mam nadzieje, ze to cos pomoze. No i ze M faktycznie sie opamieta tym razem.
Zatykaja? Po co?Musiało coś z wentylacji... Niektórzy w bloku są tacy pomysłowi, że zatykają kratki wentylacyjne itd...
Bo dmucha? Nie wiem, cholera wie...Zatykaja? Po co?
Cos Ty? Kurcze no przeciez te kratki po cos sa. Ale ludzie to zawsze cos wymysla[emoji53]Bo dmucha? Nie wiem, cholera wie...
Ale kominiarz mówił ostatnio, że ludzie często tak robią.... [emoji848]