reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Doczytałam Was w końcu [emoji4][emoji4]
Wiola super, że na wizycie wszystko ok. Fabianek to już kawał chłopa [emoji4] ja idę w czwartek to zobaczę ile mój ma teraz [emoji4] jutro mocz i morfologia.
Brzuch w ostatnim czasie bardzo mi urósł, każda czynność wymaga wielkiego wysiłku przy którym sapię jak lokomotywa [emoji2] w koszyku na Allegro czekają ostatnie rzeczy do wyprawki i jestem gotowa na syna [emoji4]
Masz wizyte czy prenatalne samo w czwartek? Ja mam usg ale dopiero o 19.15 masakra

reklama
Tak z innej beczki... Jaką macie pogodę...? Bo u mnie burza, ulewa, oberwanie chmury, i rypnęło w nadajnik :/
Internet jeszcze mam, ciekawe jak długo, zasięgu w latach telefonie prawie wcale (z sąsiedniego nadajnika, a że to zadupie, to są dość daleko od siebie....)
U mnie rano sie zapowoadalo ze bedzie lalo....ale caly dzien slonevzko cieplutko...az pranie na dwor wywiesilam. A teraz zagrzmialo-pokropilo i tyle z burzy

Moze porozmawiaj z mezem juz teraz, wytlumacz,ze to taki paskudnie hormonalny czas i bedziesz go bardzo potrzebowala ....facetom totrzeba lopatologicznie ,sami sie moga nie domyslec...a teraz bedzie tez starsza coreczka , moze byc tez zazdrosna i tej cierpliwosci jeszcze wiecej potrzeba...
On nie rozumie, ze juz teraz go bardziej potrzebuje[emoji53]
Chociaz ostatnio jak po raz kolejny, przy jakiejs okazji, wyrzucalam mu to jak bylo po porodzie to po raz pierwszy przyznal mi racje i powiedzial, ze tym razem tak nie bedzie[emoji33] Az w szoku bylam i mam nadzieje, ze wywiaze sie z obietnicy[emoji6]

Wtedy tez byl inny problem. Mieszkalismy z rodzicami. I mimo, ze pomoc byla na miejscu to moja mama jest bardzo trudna i oczywiscie wiedzaca lepiej. Do tego doszly mega problemy z karmieniem i juz sobie kompletnie nie radzilam psychicznie.

Ja czulam sie ok i przesadzilam
Bozeeee nie umiem zwolnic. Brzuch bolal,krzyz tez...... Cisnienie 151/96.....wzielam prochy polezalam w wannie ....teraz tez leze do pomiaru cukru i sie klade. Jeszcze o 22 jakas kanapka( wczoraj D mnie budzil bo zasnelam)
Kurde Oliwka musisz zwolnić tempo obowiązkowo bo widzisz co się dzieje

reklama
Do góry