reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Doczytałam Was w końcu [emoji4][emoji4]
Wiola super, że na wizycie wszystko ok. Fabianek to już kawał chłopa [emoji4] ja idę w czwartek to zobaczę ile mój ma teraz [emoji4] jutro mocz i morfologia.
Brzuch w ostatnim czasie bardzo mi urósł, każda czynność wymaga wielkiego wysiłku przy którym sapię jak lokomotywa [emoji2] w koszyku na Allegro czekają ostatnie rzeczy do wyprawki i jestem gotowa na syna [emoji4]
Masz wizyte czy prenatalne samo w czwartek? Ja mam usg ale dopiero o 19.15 masakra

reklama
Tak z innej beczki... Jaką macie pogodę...? Bo u mnie burza, ulewa, oberwanie chmury, i rypnęło w nadajnik :/
Internet jeszcze mam, ciekawe jak długo, zasięgu w latach telefonie prawie wcale (z sąsiedniego nadajnika, a że to zadupie, to są dość daleko od siebie....)
U mnie rano sie zapowoadalo ze bedzie lalo....ale caly dzien slonevzko cieplutko...az pranie na dwor wywiesilam. A teraz zagrzmialo-pokropilo i tyle z burzy

Moze porozmawiaj z mezem juz teraz, wytlumacz,ze to taki paskudnie hormonalny czas i bedziesz go bardzo potrzebowala ....facetom totrzeba lopatologicznie ,sami sie moga nie domyslec...a teraz bedzie tez starsza coreczka , moze byc tez zazdrosna i tej cierpliwosci jeszcze wiecej potrzeba...
On nie rozumie, ze juz teraz go bardziej potrzebuje[emoji53]
Chociaz ostatnio jak po raz kolejny, przy jakiejs okazji, wyrzucalam mu to jak bylo po porodzie to po raz pierwszy przyznal mi racje i powiedzial, ze tym razem tak nie bedzie[emoji33] Az w szoku bylam i mam nadzieje, ze wywiaze sie z obietnicy[emoji6]

Wtedy tez byl inny problem. Mieszkalismy z rodzicami. I mimo, ze pomoc byla na miejscu to moja mama jest bardzo trudna i oczywiscie wiedzaca lepiej. Do tego doszly mega problemy z karmieniem i juz sobie kompletnie nie radzilam psychicznie.

Ja czulam sie ok i przesadzilam
Bozeeee nie umiem zwolnic. Brzuch bolal,krzyz tez...... Cisnienie 151/96.....wzielam prochy polezalam w wannie ....teraz tez leze do pomiaru cukru i sie klade. Jeszcze o 22 jakas kanapka( wczoraj D mnie budzil bo zasnelam)
Kurde Oliwka musisz zwolnić tempo obowiązkowo bo widzisz co się dzieje

reklama
Do góry