reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie ja nigdy nie miałam czegoś takiego, że nie chciałam dziecka, bardziej przeszło w taka myśl, że nie moge nakarmić, dziecko kolki placze co że mnie za matka, nie nadaje się, jak można nie potrafić nakarmić własnego dziecka. Byle co mnie wyprowadzało z równowagi nawet mi mąż potrafił źle wodę ugotować i ryczalam, ciagle mi się ryczeć chciało byle czego taki totalny dół
Dokladnie, taki totalny dol. Placz z mniejszych i wiekszych powodow. Ja to jeszcze w nikim wsparcia nie mialam i wszystkp sie potegowalo.

reklama
Mi sie wydaje ze i wiek swoje robi....ja dzis dzwonie do mamy i sie zale ze najgorzej przechodzę ta ciaze. Ze w tamtym latalam a. Jak wyskoczyly problemy to wiadomo szpital. Na to mama mnie podsumowala...." no ost. Bylas w ciazy 8 lat temu......teraz to stara dupa jestes"[emoji12]
yyy to mnie by powiedziala ,ze to wiek na babciowanie nie ciaze :D

Tak z innej beczki... Jaką macie pogodę...? Bo u mnie burza, ulewa, oberwanie chmury, i rypnęło w nadajnik :/
Internet jeszcze mam, ciekawe jak długo, zasięgu w latach telefonie prawie wcale (z sąsiedniego nadajnika, a że to zadupie, to są dość daleko od siebie....)
U mnie popadalo i raz zagrzmialo. Tetaz rzesko i pochmurno.

Dokladnie, taki totalny dol. Placz z mniejszych i wiekszych powodow. Ja to jeszcze w nikim wsparcia nie mialam i wszystkp sie potegowalo.
Moze porozmawiaj z mezem juz teraz, wytlumacz,ze to taki paskudnie hormonalny czas i bedziesz go bardzo potrzebowala ....facetom totrzeba lopatologicznie ,sami sie moga nie domyslec...a teraz bedzie tez starsza coreczka , moze byc tez zazdrosna i tej cierpliwosci jeszcze wiecej potrzeba...

ja ide w maju na komunie w czerwcu na roczek i nie wiem w czym... chyba wdzinsach jak dalej tak pojdziea niby narazie +9kg mam w maju napewno bedzie z +10 a w czerwcu +12 :errr::errr::crazy:

niby tylko brzuszek mam ale jak cokolwiek ubiore to wygladam fatalnie.... jakos tak bezpłuciowo ...
Seksownie wygladasz a rosnie ci tylko brzuszek. Zalozysz ta fajna bluzke hiszpanke plus dzinsy i gitara.

reklama
Do góry