reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

_agnieszka, nad drewnianym, sosnowym. Wszystko w pokoju mamy z sosny
Faaajne :D
Uwielbiam drewniane meble.... :D

U nas sypialnia to będzie jedyne pomieszczenie, gdzie będą białe meble ;) Potem to będzie pokój Hani, tylko wystawimy łóżko i szafki nocne ;) a dostawiamy z czasem jakąś małą szafę itd ;)

W salonie meble będą drewniane, tzn stare drewniane (plus postarzany drewniany stół handmade, który zrobimy razem z O, choć pewnie dopiero po porodzie..)

reklama
Mi sie snilo ze maz mnie zdradzil[emoji33][emoji33][emoji106]skad taki sen [emoji85][emoji85]

Po sniadaniu bol okolice pepka masakra okropny wzuelam 1000 parac I lezalam I liczylam ze przejdzie a w myslach kurde jaki nr do poridowki i dzwonic do meza
Na szczescie przezzlo ale pierwszy raz taki pepkowy brrrrr klujacy

Ubralismy sie udziemy po buleczki

Czekam na wiesci z wizyty[/QUOTE
Kazalas mu sie tlumaczyc ? Ja w takich sytuacjach budze sie zla na niego i biedak musi sie pomeczyc, potlumaczyc ;):D

Mi sie snilo ze maz mnie zdradzil[emoji33][emoji33][emoji106]skad taki sen [emoji85][emoji85]

Po sniadaniu bol okolice pepka masakra okropny wzuelam 1000 parac I lezalam I liczylam ze przejdzie a w myslach kurde jaki nr do poridowki i dzwonic do meza
Na szczescie przezzlo ale pierwszy raz taki pepkowy brrrrr klujacy

Ubralismy sie udziemy po buleczki

Czekam na wiesci z wizyty
Dobrze że poszło biedna [emoji8]

Niestety lista zakazów po operacjach kolana często jest długa :(
Choć po jakimś czasie i oczywiście bardzo stopniowo, w odpowiedniej kolejności itd niektóre zakazy da się odrobinę naginać.. ;)
(na liście zakazów często są rzeczy, które pod pewnymi warunkami można - np ja miałam po operacji "zakaz pływania żabką" itd, żebym mogła to zrobić musiałam znaleźć "zastępstwo" dla więzadła bocznego, które niby jest, ale jakby go nie było, bo w ogóle nie pełniło swojej funkcji, a kolano miało zdecydowanie za dużo kierunków zginania..)
Czasem mięśnie mogą przejąć dodatkowo inne funkcje, więzadła da się funkcjonalnie do pewnego stopnia zastąpić mięśniami, bez łąkotki itd też można żyć itd [emoji6]
To tak jak u mnie z tym zginaniem niby do 90 stopni więcej nie ale mogę zgiac trochę więcej więc zginamy☺️ na rowerze mam zakaz ale czasami wsiade tyle, że nie dużo bo faktycznie potem czasami tak bolało, że nie szło chodzić. Dlatego zobaczę bo pewne rzeczy dopóki się nie sprobuje to nie wiadomo czy można czy nie☺️

reklama
Do góry