Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Jola czyli ostatnie wakacje we dwijke na zywo udane[emoji108][emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja myślę, że z dwójką maluchów to i alarm może nie pomóc, no chyba, żeby nosić te tabletki w kieszonce na sercu... Jak pod razu nie wezmę, bo jedno dziecko przy piersi, a drugiemu trzeba bajki czytać, to na pewno potem zapomnę. Na szczęście są jeszcze plastry, tyle że droższe.
dalabym ci 4-5 miesiac ... niesamowite! A synek jak wagowo ?
Podoba mi się i cenowo niedrogoCo powiecie na takie łóżeczko ?
Link do: Łóżeczko/tapczan 2w1 ŁUKASZ + szuf 120x60 3 kolory
Tylko ja nie mogę za wiele na palcach stawać. Liste zakazów mam spora ale chętnie zobaczę bo co by się dało to bym skorzystała.Pod pewnymi względami wypoczynek dobrze ci zrobi, i mam nie tylko nogę na myśli... [emoji15]
A jeśli chodzi o kostkę, to od lipca mogę podrzucić bardzo fajny zestaw ćwiczeń na stawy skokowe (większość ogranicza się do stania na palcach, tylko w różnych pozycjach, ale potrzeba jedno "urządzenie" - taką skośną deseczkę, którą O zrobił w kilka minut skręcając 4 małe kawałki deski, może być jeszcze drugi "przyrząd" który robi się samodzielnie, i jeszcze dzieciaki będą miały frajdę i świetne ćwiczenie, które na dobre im wyjdzie )
Bardzo ważne, żebyś ćwiczyła później (bo w ciąży lepiej odpuścić) stawy skokowe, zwłaszcza ten - niestabilność (czy jakąkolwiek dysfunkcja) w stawie skokowym przełoży się na kolano, co w wypadku kolana po operacji może być kieodkie....
ŚliczneCo powiecie na takie łóżeczko ?
Link do: Łóżeczko/tapczan 2w1 ŁUKASZ + szuf 120x60 3 kolory
Bardzo źle spałam brzunio się stawial burza do tego a jak zasypialam to jakieś koszmary mi się śniły [emoji33]
no i dobrze odpoczynek teraz wskazany kochana nie ma co nogi nadwyrężaćStaram się, od wczoraj mama przejęła dzieciaki także dzisiaj będę mogla wiecej wypocząć
Niestety lista zakazów po operacjach kolana często jest długaTylko ja nie mogę za wiele na palcach stawać. Liste zakazów mam spora ale chętnie zobaczę bo co by się dało to bym skorzystała.