reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Za wizytujące :)

hej,
ja wczoraj rozżaliłam się, że nic dla Nikosia nie mamy i się nie wyrobimy. P. jest minimalistą i uważa, że tak już za dużo mam i żebym nie przesadzała, także wiecie ;) Jeszcze P dodał wczoraj oliwy do ognia wieczór, bo zaczął mi wypominać, że na konto oszczędnościowe nic nie przelewa. Super, tylko, że za wszystkie ubranka ja płacę, za wizyty w krk u lekarza też ja. Czy on mimo to, że widzi rachunki nie potrafi zliczyć ile to kosztuje :roll:

Zaczynamy dziś w 26 tc III trymestr czy za tydzień?
27t0dzien zaczyna się trzeci trymestr :)

Dobrze[emoji5] ból to tam da się zniesc trochę trudno chodzic ale zaraz wracam do odpoczynku
Pod pewnymi względami wypoczynek dobrze ci zrobi, i mam nie tylko nogę na myśli... [emoji15]
A jeśli chodzi o kostkę, to od lipca mogę podrzucić bardzo fajny zestaw ćwiczeń na stawy skokowe (większość ogranicza się do stania na palcach, tylko w różnych pozycjach, ale potrzeba jedno "urządzenie" - taką skośną deseczkę, którą O zrobił w kilka minut skręcając 4 małe kawałki deski, może być jeszcze drugi "przyrząd" który robi się samodzielnie, i jeszcze dzieciaki będą miały frajdę i świetne ćwiczenie, które na dobre im wyjdzie ;) )
Bardzo ważne, żebyś ćwiczyła później (bo w ciąży lepiej odpuścić) stawy skokowe, zwłaszcza ten - niestabilność (czy jakąkolwiek dysfunkcja) w stawie skokowym przełoży się na kolano, co w wypadku kolana po operacji może być kieodkie....

Dziewczyny tw vo mierza cukier.....ja glupia jestem. Mierzylam cukier na czczo z srodkowego 119 , z mniejszego 109 a z najmniejszego 92 i czemu taka rozbierznosc? I ktorym sie sugerowac?
Yyyy...mnie też nieraz wychodzi i 10 mniej lub więcej ,kliknij się dwa razy w mały palec i zobacz czy są zblizone pomiary,ja zawsze muszę umyć ręce przed pomiarem bo tak mi kazali
Brzuszek Wkoncu rośnie ;)

reklama
Skoro tym razem tak szybko zaszłaś w ciążę, to radzę nie opierać się na przerywanym, płodność najwyraźniej masz już teraz wysoką...

Tak tak przerywany bedzue ale co Jak sie Uda [emoji23][emoji23]
Moxe teraz mam taka plodnosc ze ze spirala bym zaszla
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Nie wiem co z tabsami juz I tak sie szprycuje thyroxem ...

Do góry