reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Za wizytujące :)

hej,
ja wczoraj rozżaliłam się, że nic dla Nikosia nie mamy i się nie wyrobimy. P. jest minimalistą i uważa, że tak już za dużo mam i żebym nie przesadzała, także wiecie ;) Jeszcze P dodał wczoraj oliwy do ognia wieczór, bo zaczął mi wypominać, że na konto oszczędnościowe nic nie przelewa. Super, tylko, że za wszystkie ubranka ja płacę, za wizyty w krk u lekarza też ja. Czy on mimo to, że widzi rachunki nie potrafi zliczyć ile to kosztuje :roll:

Zaczynamy dziś w 26 tc III trymestr czy za tydzień?
27t0dzien zaczyna się trzeci trymestr :)

Dobrze[emoji5] ból to tam da się zniesc trochę trudno chodzic ale zaraz wracam do odpoczynku
Pod pewnymi względami wypoczynek dobrze ci zrobi, i mam nie tylko nogę na myśli... [emoji15]
A jeśli chodzi o kostkę, to od lipca mogę podrzucić bardzo fajny zestaw ćwiczeń na stawy skokowe (większość ogranicza się do stania na palcach, tylko w różnych pozycjach, ale potrzeba jedno "urządzenie" - taką skośną deseczkę, którą O zrobił w kilka minut skręcając 4 małe kawałki deski, może być jeszcze drugi "przyrząd" który robi się samodzielnie, i jeszcze dzieciaki będą miały frajdę i świetne ćwiczenie, które na dobre im wyjdzie ;) )
Bardzo ważne, żebyś ćwiczyła później (bo w ciąży lepiej odpuścić) stawy skokowe, zwłaszcza ten - niestabilność (czy jakąkolwiek dysfunkcja) w stawie skokowym przełoży się na kolano, co w wypadku kolana po operacji może być kieodkie....

Dziewczyny tw vo mierza cukier.....ja glupia jestem. Mierzylam cukier na czczo z srodkowego 119 , z mniejszego 109 a z najmniejszego 92 i czemu taka rozbierznosc? I ktorym sie sugerowac?
Yyyy...mnie też nieraz wychodzi i 10 mniej lub więcej ,kliknij się dwa razy w mały palec i zobacz czy są zblizone pomiary,ja zawsze muszę umyć ręce przed pomiarem bo tak mi kazali
Brzuszek Wkoncu rośnie ;)

reklama
Skoro tym razem tak szybko zaszłaś w ciążę, to radzę nie opierać się na przerywanym, płodność najwyraźniej masz już teraz wysoką...

Tak tak przerywany bedzue ale co Jak sie Uda [emoji23][emoji23]
Moxe teraz mam taka plodnosc ze ze spirala bym zaszla
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Nie wiem co z tabsami juz I tak sie szprycuje thyroxem ...

Do góry