reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@oliwka_11 przepiękny brzusio <3
@Onaszczesliwa2018 trzymam mocno kciuki za wizyte ciekawe ile już Twój synio waży :) :*

Ja juz po śniadaniu leżę i dzień dobry TVN oglądam niedługo się ogarnę i musze pojechać gdzieś po klapki do szpitala i dopakowac torbę także w środę dowiem się ile moja Lenka juz wazy :)

To tak jak u mnie z tym zginaniem niby do 90 stopni więcej nie ale mogę zgiac trochę więcej więc zginamy[emoji5] na rowerze mam zakaz ale czasami wsiade tyle, że nie dużo bo faktycznie potem czasami tak bolało, że nie szło chodzić. Dlatego zobaczę bo pewne rzeczy dopóki się nie sprobuje to nie wiadomo czy można czy nie[emoji5]
To jak chcesz, to później możesz mi wysłać na pw opis, co miałaś robione z tym kolanem (jakie uszkodzenia przed operacją, i co było robione operacyjnie) - coś postaram się podrzucić ;) [emoji15]

@Onaszczesliwa2018 trzymam kciuki :*
@oliwka_11 pięknie brzuszek widać :) Ja też mam przeboje z tym ciśnieniem. Ostatnie parę dni było kiepskich, moja gin kazała mi spakowac już torbę, jak wysłałam smsa z pomiarami.
@SzczęśliwaCiężarna ja ostatnio mam mdłości i brak apetytu. Podobno to przez to że zołądek jest już mocno ściśnięty
Ja już po glukozie. Dałam radę nie zwymiotować ale już w domu prawie zemdlałam. Poleżałam, zjadłam i już mi lepiej.
Ja jutro mam 3 prenatalne :) I będziemy kombinować z tym moim nieszczęsnym ciśnieniem...
Miłego dnia! :)

reklama
Do góry