reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Czasami,jak mi burczy w brzuchu,to się orientuje,że burczenie jakby z innych rewirów dochodzi:)
Jak się spojrzy na obrazek to faktycznie cud, że funkcjonowanie jest nadal możliwe [emoji23]
Screenshot_2018-04-23-10-47-01.png

Załączniki

• Screenshot_2018-04-23-10-47-01.png
    Screenshot_2018-04-23-10-47-01.png
    154 KB · Wyświetleń: 354
@Onaszczesliwa2018 trzymam kciuki :*
@oliwka_11 pięknie brzuszek widać :) Ja też mam przeboje z tym ciśnieniem. Ostatnie parę dni było kiepskich, moja gin kazała mi spakowac już torbę, jak wysłałam smsa z pomiarami.
@SzczęśliwaCiężarna ja ostatnio mam mdłości i brak apetytu. Podobno to przez to że zołądek jest już mocno ściśnięty
Ja już po glukozie. Dałam radę nie zwymiotować ale już w domu prawie zemdlałam. Poleżałam, zjadłam i już mi lepiej.
Ja jutro mam 3 prenatalne :) I będziemy kombinować z tym moim nieszczęsnym ciśnieniem...
Miłego dnia! :)
Współczuję problemów z ciśnieniem :(
Może to chwilowe i trochę wyjazd się do nich przyczynił - jednak zmiana wysokości, itd... Oby jak najszybciej było dobrze [emoji110]

Siema ciężarówki...

...witam się prawie porannie :p Właśnie spędziłam 3 h w aucie, jeżdżąc po Wawie (ikonka: facepalm). W drodze do szkoły przywitał nas zajebisty korek od samego domu, pojęcia nie mam po co i dlaczego... spóźniliśmy się na pierwszą lekcję 25 min, trochę głupio wprowadzać dziecko tak w połowie, więc poszliśmy do żabki, moje dziecko po pączka, ja po kawę i siedzieliśmy sobie na laweczce, młody przeszczęśliwy ;) Potem dojechalam do pracy- okazało się że zapomniałam z domu komputera..... więc znowu 1h w aucie... no i niedawno dotarłam... Mam nadzieję, że reszta dnia będzie lepsza/ łatwiejsza. Idę poczytać co tam u Was.

@Onaszczesliwa2018 trzymam kciuki :*
@oliwka_11 pięknie brzuszek widać :) Ja też mam przeboje z tym ciśnieniem. Ostatnie parę dni było kiepskich, moja gin kazała mi spakowac już torbę, jak wysłałam smsa z pomiarami.
@SzczęśliwaCiężarna ja ostatnio mam mdłości i brak apetytu. Podobno to przez to że zołądek jest już mocno ściśnięty
Ja już po glukozie. Dałam radę nie zwymiotować ale już w domu prawie zemdlałam. Poleżałam, zjadłam i już mi lepiej.
Ja jutro mam 3 prenatalne :) I będziemy kombinować z tym moim nieszczęsnym ciśnieniem...
Miłego dnia! :)
Super ze dałaś rade z glukozą trzymam kciuki za wyniki :* i oby to ciśnienie się unormowalo!

Hej Mamuski

Onaszczesliwa2018 - powodzenia na wizycie!
Oliwka - sliczny,zgrabny brzusio
Agnieszka - daj kawalek tego z buraka :-) my namietnie robimy brownie z czerwonej fasoli. Niebo w gebie!! A i matka sie cieszy gdy chlopcy jedza az im sie uszy trzesa.
Kinga30 - mam nadzieje,ze z kostka juz dobrze. I jak tam dzieci?to byla alergia ?

Ja jutro echo serca i holter mi zaloza na 24 h.
A dzis znowu do banku...
Czujecie wiekszy nacisk na pochwe? Mi sie tak psiknelo dzisiaj,ze balam sie,ze zaraz dziecko urodze tak zabolalo na dole..
Milego dzionka

reklama
Do góry