reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Oprócz tego, że mocno boli i kuleje to jest dobrze, nie jest spuchnieta i pod tym kolanem taka miałam ogromną bulwę to też mi się dosyć wciagla została tylko malutka i wielki Siniec. Brzuchem na szczęście nawet nie dotknęlam chociaż i tak dzwoniłam do gin czy trzeba to sprawdzić. Ale powiedziała, że jak nie dotknelam brzuchem to spokojnie nic się na pewno nie stało. Mysle, że trochę odpoczne i bedzie dobrze[emoji5]Ale strachu było sporo, i o dzidzię i o nogę bo to jeszcze ta po operacji
Ale kolano mialas po operacji? Dalo rade je uchronic? Dobrze ze zadzwonilas i sie upewnilas. Ehhh mamy my te przeboje .

Oprócz tego, że mocno boli i kuleje to jest dobrze, nie jest spuchnieta i pod tym kolanem taka miałam ogromną bulwę to też mi się dosyć wciagla została tylko malutka i wielki Siniec. Brzuchem na szczęście nawet nie dotknęlam chociaż i tak dzwoniłam do gin czy trzeba to sprawdzić. Ale powiedziała, że jak nie dotknelam brzuchem to spokojnie nic się na pewno nie stało. Mysle, że trochę odpoczne i bedzie dobrze[emoji5]Ale strachu było sporo, i o dzidzię i o nogę bo to jeszcze ta po operacji
Dobrze, że "tylko tyle", i że noga nie jest spuchnięta... [emoji15] Ale niestety może boleć jeszcze kilka dni :(

reklama
Dziewczyny tw vo mierza cukier.....ja glupia jestem. Mierzylam cukier na czczo z srodkowego 119 , z mniejszego 109 a z najmniejszego 92 i czemu taka rozbierznosc? I ktorym sie sugerowac?

Do góry