reklama
arona
Fanka BB :)
dalabym ci 4-5 miesiac ... niesamowite! A synek jak wagowo ?Helloooo witam sie ja i moja pilka Zobacz załącznik 849538
arona
Moj by i bral tylko musialabym pilnowac gorzej niz dzieckaMój by tam pewnie się zgodził brać ze mną na przemian żebyśmy mogli odciazac organizm
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Kochana po mnie malo co bylo widac.( dziewczyny swiadkami ) teraz mnie wypchalo. Wagowo dowiem sie w czwartek bo mam 3 genetyczne .dalabym ci 4-5 miesiac ... niesamowite! A synek jak wagowo ?
Wow, pierwszy raz widać, że naprawdę jesteś w ciążyHelloooo witam sie ja i moja pilka Zobacz załącznik 849538
Ale brzuszek super [emoji106]
A później jeszcze będzie ładny wyrzeźbiony
A jak się czujesz?
arona
mistrz jestes ,zazdroszcze! jeszcze zeby zdrowotnie tak ci szlo .... wlasnie jak sytuacja ?Kochana po mnie malo co bylo widac.( dziewczyny swiadkami ) teraz mnie wypchalo. Wagowo dowiem sie w czwartek bo mam 3 genetyczne .
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ogarniam wlasnie dzieciaki do szkoly,przyjade zjem i was nadrobie ...mialam kryzys wieczorem cisnienie o 18.00 mialam 151/96 po dopegycie spadlo o 20 do 136/83 .Wow, pierwszy raz widać, że naprawdę jesteś w ciąży
Ale brzuszek super [emoji106]
A później jeszcze będzie ładny wyrzeźbiony
A jak się czujesz?
kinga30
Cześć dziewczyny. Już się obudziłam ale jeszcze leżę oprócz tego, że noga oczywiście boli, że ledwo kustykam to na całe szczęście, nie jest zle nie jest spuchnieta. Ta gula pod kolanem też się dosyć wciagla jest tylko maleńka i wielki siniak
arona
cale szczescie , juz powinno byc tylko lepiej ...Cześć dziewczyny. Już się obudziłam ale jeszcze leżę oprócz tego, że noga oczywiście boli, że ledwo kustykam to na całe szczęście, nie jest zle nie jest spuchnieta. Ta gula pod kolanem też się dosyć wciagla jest tylko maleńka i wielki siniak
reklama
Podziel się: