Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Śliczna no i wkoncu troszkę widoczna[emoji7]Helloooo witam sie ja i moja pilka Zobacz załącznik 849538
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczna no i wkoncu troszkę widoczna[emoji7]Helloooo witam sie ja i moja pilka Zobacz załącznik 849538
Fajna kuleczka, zgrabna mamusiaHelloooo witam sie ja i moja pilka Zobacz załącznik 849538
Kurczę czyli nie chce odpuścić to cholerne ciśnienie biedna może jakieś inne leki byś musiała chociaż to pewnie jedyne które można w ciążyOgarniam wlasnie dzieciaki do szkoly,przyjade zjem i was nadrobie ...mialam kryzys wieczorem cisnienie o 18.00 mialam 151/96 po dopegycie spadlo o 20 do 136/83 .
Kciuki za wizytę :-)Mmm pięknie wygląda, ja dziś mam wizytę [emoji4]
Suuuper Kiniu jak niespuchnelo tzn że to skręcenie oszczędzaj się [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]Cześć dziewczyny. Już się obudziłam ale jeszcze leżę oprócz tego, że noga oczywiście boli, że ledwo kustykam to na całe szczęście, nie jest zle nie jest spuchnieta. Ta gula pod kolanem też się dosyć wciagla jest tylko maleńka i wielki siniak
Nie dziękuję [emoji4]Kciuki za wizytę :-)
Poodpoczywam i przejdzie A Ty jak się czujesz?Suuuper Kiniu jak niespuchnelo tzn że to skręcenie oszczędzaj się [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]
O właśnie trzymam kciuki bo dzisiaj wizyta. I za resztę wizytujących rowniez. Ja w środę to już tez tylko dwa dniNie dziękuję [emoji4]
Bardzo źle spałam brzunio się stawial burza do tego a jak zasypialam to jakieś koszmary mi się śniły [emoji33]Poodpoczywam i przejdzie[emoji5] A Ty jak się czujesz?
Mam nadzieję że jest ok [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]O właśnie trzymam kciuki bo dzisiaj wizyta. I za resztę wizytujących rowniez. Ja w środę to już tez tylko dwa dni