reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie pierwszy raz bol I zawsze paracetamols mi pomaga dwie na raz 1000mg
RaZ nie pomogl i spanikowalalm na ip 8 marca ale skurczy brak ale to wyedy wziekam paracetamols I pokrchalam na ip

Teraz juz czekam do 2 h biore nastepne I jesli nie to pojade no chyba ze hak skurcze co 5 minto wiadomo nie biore paracetamols tylko jade [emoji28][emoji28]

reklama
RaZ nie pomogl i spanikowalalm na ip 8 marca ale skurczy brak ale to wyedy wziekam paracetamols I pokrchalam na ip

Teraz juz czekam do 2 h biore nastepne I jesli nie to pojade no chyba ze hak skurcze co 5 minto wiadomo nie biore paracetamols tylko jade [emoji28][emoji28]

Jakos 30 min czekalam az bol przekdzue wtedy a to za szybko na ip pojrchalam chyba

Haha, oby te co 5 minut to juz w odpowiednim czasie byly[emoji3]

To niezle Ci spadla. Ja tez mialam nizsza po 2 godz niz po 1 godz, ale nie nizsza niz na czczo.
Wizytę mam dopiero po majówce, więc dopytam się lekarza. Ale on mi mówił, że może być coś takiego.. żeby mieć coś słodkiego ze sobą lub coś do jedzenia. - teraz sobie przypominam.

Hej dziewczyny nie było mnie troszkę czasu a tu 5869/6563 stron do nadrobienia niema szans niedam rady a tak się mamy Nikos rośnie i jak się okazuje to niezły cwaniak ułożony posladkowo co lekarza mocno zamiepokoilo i mnie również czyaluszek kturejs z przyszłych mam również jest tak ułożony??? Lekarz nie chciał nic mówić tylko tyle damy mu czas do 10 maja.....Zobacz załącznik 849081
Ładnie wyglądasz :-)

Veraska - kurde, ale Ci spadlo... Az za mocno ten cukier. Lekarz nic nie komentowal?

Onaszczesliwa2018 - dobrze ze juz w domku. Odpoczywaj

Jeszcze nie byłam u lekarza. Dopiero po majówce idę. Chyba że coś będzie się działo...
No..sama się zdziwiłam. Ale dr mi mówił,że coś takiego może być,że mi spadnie. Ale nie sądziłam że aż tak. :-) ale nie martwię się, żeby mieć spokojny sen.

reklama
Do góry