Margana
Fanka BB :)
Oby przeszlo!Wlasnie wzielam 1000 bol jsk cholera dol brzucga[emoji85][emoji85]chyba za duzo w parku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby przeszlo!Wlasnie wzielam 1000 bol jsk cholera dol brzucga[emoji85][emoji85]chyba za duzo w parku
Moze Emilka bedzie cicha[emoji33]No to akurat za rok jak Emilka zacznie biegac to będą we dwie dawać czadu [emoji4]
No tez niski[emoji53] Ja mialam 80, 95, 92. A u Ciebie po 2 godz nizej niz na czczo. Nie wiem od czego to zalezy.Hej, ja miałam krzywa:
Na czczo: 80
Po 1h: 111
Po 2h: 68
Gin nic nie mówił, ale czy wyniki po 2 h nie jest za niski?
Tak ma najszersze, ale akurat na lablie nie dziala[emoji6] Tak samo jak w kierunku lamblii inne badanie sie wykonuje niz w kierunku ogolnie pasozytow.hm wydaje mi sie,ze zentel wlasnie ma najszersze spektrum dzialania... metronidazol tez ale dosc obciazajacy jest ...
Tego nie probowalam, ale zentel i puranthelum to dla mnie koszmar. Jeszcze po kilku dniach jak sobie przypomne to mi sie cofa[emoji6]Tak, ale moje koty wszystkie lamblie miały, nawet niektórym w kale wyszły, a ja miałam objawy, więc - kuracja dla wszystkich, i tych na 4 i na 2
Ohydne jak mało co, ale pomogło [emoji6]
Życzę Ci tego [emoji4]Moze Emilka bedzie cicha[emoji33]
Slicznie wygladasz[emoji3] Moja tez na ostatniej wizycie byla jeszcze ulozona miednicowo. Mam nadzieje, ze juz sie obrocila, ale jeszcze troche czasu maja dzieciaczki.Hej dziewczyny nie było mnie troszkę czasu a tu 5869/6563 stron do nadrobienia niema szans niedam rady a tak się mamy Nikos rośnie i jak się okazuje to niezły cwaniak ułożony posladkowo co lekarza mocno zamiepokoilo i mnie również czyaluszek kturejs z przyszłych mam również jest tak ułożony??? Lekarz nie chciał nic mówić tylko tyle damy mu czas do 10 maja.....Zobacz załącznik 849081