reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny nie było mnie troszkę czasu a tu 5869/6563 stron do nadrobienia niema szans niedam rady a tak się mamy Nikos rośnie i jak się okazuje to niezły cwaniak ułożony posladkowo co lekarza mocno zamiepokoilo i mnie również czyaluszek kturejs z przyszłych mam również jest tak ułożony??? Lekarz nie chciał nic mówić tylko tyle damy mu czas do 10 maja.....
20180417_095823.jpg

Załączniki

• 20180417_095823.jpg
    20180417_095823.jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 298
Tak, ale moje koty wszystkie lamblie miały, nawet niektórym w kale wyszły, a ja miałam objawy, więc - kuracja dla wszystkich, i tych na 4 i na 2 ;)
Ohydne jak mało co, ale pomogło [emoji6]
Tego nie probowalam, ale zentel i puranthelum to dla mnie koszmar. Jeszcze po kilku dniach jak sobie przypomne to mi sie cofa[emoji6]

Hej dziewczyny nie było mnie troszkę czasu a tu 5869/6563 stron do nadrobienia niema szans niedam rady a tak się mamy Nikos rośnie i jak się okazuje to niezły cwaniak ułożony posladkowo co lekarza mocno zamiepokoilo i mnie również czyaluszek kturejs z przyszłych mam również jest tak ułożony??? Lekarz nie chciał nic mówić tylko tyle damy mu czas do 10 maja.....Zobacz załącznik 849081
Slicznie wygladasz[emoji3] Moja tez na ostatniej wizycie byla jeszcze ulozona miednicowo. Mam nadzieje, ze juz sie obrocila, ale jeszcze troche czasu maja dzieciaczki.

reklama
Do góry