Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Biedna połóż się też [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]Wlasnie wzielam 1000 bol jsk cholera dol brzucga[emoji85][emoji85]chyba za duzo w parku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biedna połóż się też [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]Wlasnie wzielam 1000 bol jsk cholera dol brzucga[emoji85][emoji85]chyba za duzo w parku
Do bialego:Opowiedz jak robisz proszek[emoji2][emoji2]?
Oj jakiś ciężki dzień dzisiaj, wszystkie jakoś takie obolałe, brzuchy bolą, ciągną, napinają się... [emoji20]Wlasnie wzielam 1000 bol jsk cholera dol brzucga[emoji85][emoji85]chyba za duzo w parku
Metronidazol dziala na lamblie. Zentel i pyrantelum na owsiki i inne robaki, ale na lamblie nie.Ja brałam metronidazol, ale to dość mocno obciazający lek... Ale to były czasy, kiedy poza 4 kotami w domu i ewentualnie tymczasami byłam aktywną wolontariuszką w schronisku dla zwierząt, więc szansa na niezłapanie czegoś...
Ale chodzi o to, ze to nie marudzenie. Ona po prostu biegnie sobie i piszczy. Tak dla uwolnienia emocji[emoji23]No czasami tak każdy ma że musi pomarudzic [emoji1]
No to akurat za rok jak Emilka zacznie biegac to będą we dwie dawać czadu [emoji4]Ale chodzi o to, ze to nie marudzenie. Ona po prostu biegnie sobie i piszczy. Tak dla uwolnienia emocji[emoji23]
hm wydaje mi sie,ze zentel wlasnie ma najszersze spektrum dzialania... metronidazol tez ale dosc obciazajacy jest ...Metronidazol dziala na lamblie. Zentel i pyrantelum na owsiki i inne robaki, ale na lamblie nie.
Tak, ale moje koty wszystkie lamblie miały, nawet niektórym w kale wyszły, a ja miałam objawy, więc - kuracja dla wszystkich, i tych na 4 i na 2Metronidazol dziala na lamblie. Zentel i pyrantelum na owsiki i inne robaki, ale na lamblie nie.
To niezle Ci spadla. Ja tez mialam nizsza po 2 godz niz po 1 godz, ale nie nizsza niz na czczo.Hej
Wejdę trochę w temat...
Odczytałam wyniki glukozy no i szok....nie wiedziałam że aż tak mógł mi cukier spaść. Rzeczywiście czułam się trochę słabo ale dopiero gdy już dojechałam do domu.
Same zobaczcie
Zobacz załącznik 849064