reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dlatego tez w pewnym momencie przestalam zostawiac w domu z katarem jak sie dobrze czula, bo nie mialo to sensu, a tylko tracila.
Jak w przedszkolu i tak dzieci gorzej chore to nie ma sensu a zresztą katar to nic w porównaniu w jakim stanie są niektóre dzieci i mamy się nie przejmują

Mam swojw zdanie na ten temat, ale nie bede sie wypowiadac[emoji6]
Ale że...? Dawaj bo wiesz ja też mam tą ciążę taka zagrożona i się boje ,a po którym tyg z doświadczeń dzieci w miarę wychodzą na prostą ? Wiem że ciężkie pytanie bo nieraz donoszone i ciężko na początku z nimi

Jak w przedszkolu i tak dzieci gorzej chore to nie ma sensu a zresztą katar to nic w porównaniu w jakim stanie są niektóre dzieci i mamy się nie przejmują
No dokladnie. Ja trzymalam dwa tygodnie w domu, wyleczylam porzadnie a po 3 dniach to samo. Nie bylo sensu przymac. No chyba, ze sie zle czula to ja nie z tych co dziecko posla na sile i niech sie meczy.

Dziewczyny u mnie znów cyrki myślałam że nie dam rady wyjść z pod prysznica tak mnie boli wzięłam nospe magnez ale nic niepomaga a brzuch się napina, czekam na mojego i chyba pojadę na ip [emoji25]

No dokladnie. Ja trzymalam dwa tygodnie w domu, wyleczylam porzadnie a po 3 dniach to samo. Nie bylo sensu przymac. No chyba, ze sie zle czula to ja nie z tych co dziecko posla na sile i niech sie meczy.
No wiadomo że nie poslesz jej do szkoły jak jest bardzo chora ,ale widocznie niektóre się bardzo nie angażują

Dziewczyny u mnie znów cyrki myślałam że nie dam rady wyjść z pod prysznica tak mnie boli wzięłam nospe magnez ale nic niepomaga a brzuch się napina, czekam na mojego i chyba pojadę na ip [emoji25]
Kochna ojej !!! Połóż się na lewym boku pula puka do góry ,może ty bardzo odczuwasz te skurcze przepowiadające sama już nie wiem ,tylko spokojnie i tak jak piszesz jak nie przejdzie to lepiej podjedź

reklama
Ale że...? Dawaj bo wiesz ja też mam tą ciążę taka zagrożona i się boje ,a po którym tyg z doświadczeń dzieci w miarę wychodzą na prostą ? Wiem że ciężkie pytanie bo nieraz donoszone i ciężko na początku z nimi
No dokladnie. Nie da sie tak powiedziec. Czasem donoszone nie maja szans, a czasem wczesniaki sa zaskakujaco dobre. Jednak w takie 500g 27tc nie jestem w stanie uwierzyc, ze zupewnie zdrowe. Ogolnie 500g to fatalne szanse na samo przrzycie, jednak u wieloraczkow to sie inaczej patrzy. One sa mniejsze, ale lepiej rozwiniete. Dlatego nie da sie tez porownac jednoraczka i wieloraczka z taka sama masa urodzeniowa.

Do góry