reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale że...? Dawaj bo wiesz ja też mam tą ciążę taka zagrożona i się boje ,a po którym tyg z doświadczeń dzieci w miarę wychodzą na prostą ? Wiem że ciężkie pytanie bo nieraz donoszone i ciężko na początku z nimi
A poza tym co Ty sie tak vzepilas tego swojego dziecka, ze na pewno wczesniak? Po pierwsze 36tc to nie to samo co 28tc, a poza tym tym razem zamierzasz donosic do terminu, prawda?[emoji3]

reklama
Dziewczyny u mnie znów cyrki myślałam że nie dam rady wyjść z pod prysznica tak mnie boli wzięłam nospe magnez ale nic niepomaga a brzuch się napina, czekam na mojego i chyba pojadę na ip [emoji25]
Jedz kochana bo sama wiesz, ze u Ciebie to niebezpieczne. Przykro mi i trzymam kciuki zevy jednak bylo ok! Daj znac jak juz bedziesz mogla.

No dokladnie. Nie da sie tak powiedziec. Czasem donoszone nie maja szans, a czasem wczesniaki sa zaskakujaco dobre. Jednak w takie 500g 27tc nie jestem w stanie uwierzyc, ze zupewnie zdrowe. Ogolnie 500g to fatalne szanse na samo przrzycie, jednak u wieloraczkow to sie inaczej patrzy. One sa mniejsze, ale lepiej rozwiniete. Dlatego nie da sie tez porownac jednoraczka i wieloraczka z taka sama masa urodzeniowa.
Rozumiem pamiętam właśnie jak czytałam o nich artykuły rodziła w Krakowie przy cesarce było kilkunastu doktorów ,pewnie później rehabikitacja długa i dużo pomocy od panstwa na szczescie wyszły wszystkie z tego i nawet z rok temu widziałam je u nas w galeri ,szły wszystkie 5 za mama lizały lody tak samo ubrane , jak te kaczuszki za kaczka ,piękny widok ;)

kolezanka tez bierze od lat i 2 razy jej nie zadzialaly :D
Ja jestem zdania, ze jak sie prawidlowo bierze i wie co moze oslabic dzialanie to nie ma szans[emoji6] Tyle lat bralam, nie raz zdarzylo sie zapomniec i nic sie nie wydarzylo. A jak chcialam zajsc to 3 razy w pietwszym cyklu[emoji4]

reklama
Do góry