Margana
Fanka BB :)
Oj w sprzataniu akurat to nic nie przeszkadza, bo ona sie ogolnie swietnie czuje[emoji6]O Nie://// i to akurat na weekend chyba przed tym sprzątaniem się tak rozchorowala[emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj w sprzataniu akurat to nic nie przeszkadza, bo ona sie ogolnie swietnie czuje[emoji6]O Nie://// i to akurat na weekend chyba przed tym sprzątaniem się tak rozchorowala[emoji16]
U mnie 29+3 sterydy coś po 32 chyba ?Rozumiem no to bezpieczniej jest podać sterydy który tydzień u Ciebie teraz?
Oby przeszlo!U mnie młody dziś od rana kicha , nie wiem sama czy to zwiastun kataru czy tak sobie pokicha i przejdzie
Od maja do grudnia nie miala ani razu kataru. I jak przed swietami sie zaczelo to juz czwarty raz[emoji35] No nie mam juz nerwow do tego. Tzn. ona nie choruje jakos mocno, jest to glownie katar i kaszel. Ogolne samopoczucie ok. No ale jest[emoji53]Oj, znowu..?
Tak się zastanawiam, co może być przyczyną, bo mimo chodzenia do przedszkola aż takie częste infekcje nie są normalne... [emoji15]
U nas tak bylo w pietwszym roku. Siedziala w domu ok, poszla do przedszkola to po 3 dniach juz ropny katar. Nic sie na to nie poradzi jak chore dzieci przyprowadzaja.Uwiez że są znajomych dzieci tydzień w przedszkolu dwa tyg w domu, tam kichają kaszlą na siebie nie da się uniknac
U mnie dziś 29 tydzień i 1 dzień także podobnie bardzo idziemy Mój lekarz mówił ze od 28 tygodniu juz można podawać w środę będę miała 29t5d i pierwsza dawke sterydówU mnie 29+3 sterydy coś po 32 chyba ?
To kompletuj, bo czas szybko leci[emoji3]@Margana , jestem z Gdańska, to moje pierwsze dziecko, więc bardzo się stresuje. Do porodu jeszcze aż 80 dni, a dla mojego męża tylko. muszę zacząć kompletować wyprawkę, bo z tym u mnie krucho, coś nie mam zapału. Mam tylko sporo ciuchów od znajomych. I wózek kupiliśmy.
Dokładnie jedna zostawi w domu a drugą chore do szkoły i później wszystkie choreU nas tak bylo w pietwszym roku. Siedziala w domu ok, poszla do przedszkola to po 3 dniach juz ropny katar. Nic sie na to nie poradzi jak chore dzieci przyprowadzaja.
To cale szczescie[emoji5]Zdrowe
Fajnie bo nawet jak dzieciavzki pojawia się wcześniej na świecie to będą miały większe szanse na samodzielne oddychanie ! Ale oczywiście walczymy i 37U mnie dziś 29 tydzień i 1 dzień także podobnie bardzo idziemy Mój lekarz mówił ze od 28 tygodniu juz można podawać w środę będę miała 29t5d i pierwsza dawke sterydów