reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Cześć, mam na imię Natalia i też termin na lipiec, konkretnie 11.07 :) Chciałabym do Was dołączyć. ;) Spodziewamy się córki. ;) Moja ciąża do 25tc przebiegała spokojnie, potem zaczęły się twardnienia brzucha, skróciła się szyjka, na szczęście po prawie 3 tyg. Bardzo oszczędnego trybu życia wróciła do swojego pierwotnego stanu. Obecnie u mnie 28+3. :)
Witaj[emoji5] Ja mam prawie taki sam termin, bo 12 lipca i tez coreczka w brzuszku[emoji5] Od 18tc mam pessar na szyjce, a twardnienua brzucha od 20tc, ale poki co nie skracaja dalej szyjki.
To Twoje pierwsze dzieciatko? Skad jestes?

Ja wczoraj znalazłam na Olx wózek w którym się zakochałam. Pierwszy raz przeglądając wózki poczulam, że to jest to i chcę go mieć. W dodatku w wyjątkowo dobrej cenie. Ogłoszenie sprzed godziny więc byłam pewna, że nic nie stanie na przeszkodzie. Dzwonię, a babka mówi, że właśnie facet po niego przyjechał. Rozlaczylam się i jak na babę w ciąży nabuzowaną hormonami przystalo w płacz, bo nie kupiłam wózka ;) Zresztą ja ostatnio mam taki czas, że cokolwiek idzie nie po mojej myśli to jak dziecko od razu płacz.
O jej, szkoda[emoji53] A co do placzu to cos wiem na ten temat[emoji6]

Witaj[emoji5] Ja mam prawie taki sam termin, bo 12 lipca i tez coreczka w brzuszku[emoji5] Od 18tc mam pessar na szyjce, a twardnienua brzucha od 20tc, ale poki co nie skracaja dalej szyjki.
To Twoje pierwsze dzieciatko? Skad jestes?
@Margana , jestem z Gdańska, to moje pierwsze dziecko, więc bardzo się stresuje. :) Do porodu jeszcze aż 80 dni, a dla mojego męża tylko. :D muszę zacząć kompletować wyprawkę, bo z tym u mnie krucho, coś nie mam zapału. Mam tylko sporo ciuchów od znajomych. :) I wózek kupiliśmy. ;)

@Margana , jestem z Gdańska, to moje pierwsze dziecko, więc bardzo się stresuje. :) Do porodu jeszcze aż 80 dni, a dla mojego męża tylko. :D muszę zacząć kompletować wyprawkę, bo z tym u mnie krucho, coś nie mam zapału. Mam tylko sporo ciuchów od znajomych. :) I wózek kupiliśmy. ;)
Witaj :* fajnie ze do nas dołączyłas :) u mnie termin na początku czerwca (planowana cc) i tez z wyprawka bardzo krucho :D

Siema!
@olaaa7 kochana wspaniałego dnia dla Was! żeby wszystko poszło tak jak sobie zaplanowaliście :) A potem szczęscia, miłości i wzajemnego wsparcia na zawsze :)

Ja wczoraj na spontanie zamiast na masaże poszłam też na te termy :D 4h szaleliśmy w wodzie (ja delikatnie) i było naprawdę extra. Strój kupiłam chwile przed wejściem na basen. Nie bylo dla kobiet w ciąży, ale Pani w klepie była tak miła że majtki miałam w moim rozmiarze, a staniko-koszulkę w rozmiarze 44 :D Nawet jakaś obca Pani na basenie powiedziałą mi że przepięknie wyglądam. Ja podziękowałam i poszłam się popłakać bo byłam pewna że kłamie :D

Miłego dnia :)
Jola no nie wierze, skusilas sie jednak[emoji23] I bardzo dobrze! A babeczka na pewno nie klamala, bo po co obca baba miala by klamac w takiej sprawie? Jak by bylo zle to by sie po prostu nie odzywala.

reklama
Do góry