reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Na ile Cię położy w szpitalu ? Mnie pewnie też czekają sterydy ? Pewnie na wizycie 7 Maja się dowiem
Lekarz coś mówił o 3 dniach na szczęście nie długo :) z jakiego powodu sterydy? :* u mnie planują cc 35/36 tydzień jak dobrze pójdzie a jak będzie trzeba to i wcześniej dlatego cieszę się że od razu dostane sterydy a nie w ostatniej chwili jak juz będzie coś się działo

reklama
Oj, znowu..? :(
Tak się zastanawiam, co może być przyczyną, bo mimo chodzenia do przedszkola aż takie częste infekcje nie są normalne... [emoji15]
Niestety w przedszkolach to norma dziecko może mieć do 10 infekcji w roku, a że jeszcze infekcja wirusowa trwa ok 10 dni jeżeli oczywiście nie przejdzie w bakteryjną to wychodzi na to, że dziecko może być cały czas chore i to norma:/

Lekarz coś mówił o 3 dniach na szczęście nie długo :) z jakiego powodu sterydy? :* u mnie planują cc 35/36 tydzień jak dobrze pójdzie a jak będzie trzeba to i wcześniej dlatego cieszę się że od razu dostane sterydy a nie w ostatniej chwili jak juz będzie coś się działo
Mnie grozi znowu wcześniak ,synek z 36 lekarz mówił że druga ciąża to z dwa tyg wcześniej już może cis zacząć się dziać

Opowiem wam coś :)
Moi dalsi dalsu znajomi ,naprawdę rzadko się widujemy ;) ona urodziła jak miała chyba z 19 lat później drugie dziecko od razu mała różnica wieku ,dzieci teraz dorosły wyjechały na studia,oni sami w wielkim domu ! Ona młoda cis około 40 stwierdzili ci będą sami siedzieć w domu, zrobią sobie jeszcze jedno dzidzi póki mogą ;)
I co... Bog im nie pozwolił się nudzić urodziła trojaczki ;D
Omg[emoji33] Zdrowe chociaz?
Ja znalam taka sutuacje gdzie ludzie mieli male dzieci i zachcialo im sie trzeciego i wlasnie trafily sie trojaczki[emoji6]

@Onaszczesliwa2018 @_agnieszka_ właśnie juz zapowiedziałam mężowi ze będzie musiał mi dowozic bo jak ostatnio leżałam w szpitalu to masakra co tam dostawalam do jedzenia to szok
Ja bym glodowała... Na śniadanie chleb (marketowy, którego nie jem), pseudo-margaryna (której nie jem) i np plasterek wedliny (której też nie jem, bo jestem wege [emoji23])
Na obiad np kasza lub ziemniaki bez soli, i łyżka jakiejś surówki, plus kawałek mięsa, którego nie jem...
Na kolację ten sam chleb, pseudo-margaryna i albo wędlina, albo np pół pomidora, które mogłam zjeść ;)i do tego deser - drożdżówka, której nie jem, słodki jogurt, którego też nie jem, albo jakiś owoc, wtedy byłam szczęśliwa, i dostawałam zwykle 2, bo sporo pacjentek nie chciało ;)
Więc - wyżerka rewelacyjna, gdyby nie mąż.... [emoji23]
Wiem, że to mój świadomy wybór, ale wege jestem od lat, i nie jest cukru też od lat, nie sądzę, żebym w ciąży, kiedy szczególnie dbam o to, co jem powinna jeść drożdżówki itd... [emoji15]

reklama
Ja jestem bardzo osłabiona. Wczoraj ze żłobka wracałam z przystankami ze 40 minut, a to tylko kilometr. Brzuch cały czas twardy, ale skoro nie skraca szyjki, to się nie przejmuję. Zresztą nic dziwnego, bo nie byłam w stanie ostatnio łykać magnezu.
Plus taki, że jak nie siedziałam przy kompie, to nie boli mnie kręgosłup :)
Kurcze ja tez tak mam, w ogole chodzic nie moge bo brzuch twardy. Do tego slaba jakas taka jestem, nie mam sily na nic. Jak tu przetrwac do lipca?

Do góry