reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
W miarę okej jak narazie z rana zawsze jakoś lepiej u mnie pod koniec się sypie w środę rano mam się wstawić do szpitala i juz zastanawiam się jakie zapasy jedzenia sobie zrobić żeby jakoś tam przetrwać :D
Mnie mąż na bieżąco donosił chleb żytni i owsiankę, plus świeże warzywa i owoce, a do tego miałam parę słoików wege-pasztetu, itd ;)
Plus przyprawy, musztarda itd... [emoji15] [emoji23]

W miarę okej jak narazie z rana zawsze jakoś lepiej u mnie pod koniec się sypie w środę rano mam się wstawić do szpitala i juz zastanawiam się jakie zapasy jedzenia sobie zrobić żeby jakoś tam przetrwać :D
Na ile Cię położy w szpitalu ? Mnie pewnie też czekają sterydy ? Pewnie na wizycie 7 Maja się dowiem

Witajcie mamuski[emoji5]
Mloda znowu zasmarkana i zachrypnieta. No jestem zalamana. Juz byl tak dlugo spokoj i znowu sie zaczelo[emoji20]

Zycze wszystkim milego weekendu!

@olaaa7 wspanialego dnia i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!!![emoji177]

Witajcie mamuski[emoji5]
Mloda znowu zasmarkana i zachrypnieta. No jestem zalamana. Juz byl tak dlugo spokoj i znowu sie zaczelo[emoji20]

@olaaa7 wspanialego dnia i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!!![emoji177]
O Nie://// i to akurat na weekend chyba przed tym sprzątaniem się tak rozchorowala[emoji16]

Witajcie mamuski[emoji5]

U mnie młody dziś od rana kicha , nie wiem sama czy to zwiastun kataru czy tak sobie pokicha i przejdzie

Witajcie mamuski[emoji5]

Oj, znowu..? :(
Tak się zastanawiam, co może być przyczyną, bo mimo chodzenia do przedszkola aż takie częste infekcje nie są normalne... [emoji15]

Witajcie mamuski[emoji5]

U nas Marysia też trochę chrypkę miała i taki suchy kaszel jeszcze z rana ma ale dam jej tabletkę na gardło to potem już dobrze

reklama
Do góry