reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

czasu nie cofniesz, to hormon, nie powinien byc jakis toksyczny wiec staraj sie zachowac spokoj bo to tylko pogarsza sytuacje :)
Lekarka oddzwonila, powiedziała żebym od teraz brała już normalnie że organizm też produkuje ten hormon i że na pewno niezaszkodzilo, ale że mam już normalnie brać [emoji4] ufff aż się spocilam normalnie

reklama
Czujnik musi byc z obu stron rowno, a wiazka swiatla przechodzic na wylot, wiec nie ma wiekszego znaczebia od ktotej strony jest swiatelko[emoji6] Chociaz przeznaczenie jest takie, ze od paznokcia.
Hmmm, mnie zakładali od opuszka, choć było to ileś lat temu, więc może kwestia sprzętu... ;)
Paznokci wtedy nie miałam pomalowanych ;)

Właśnie pytali mnie ostatnio co chcę zrobić z łożyskiem. Można ponoć zrobić zupę :D Ale można też wysuszone zakapsułkować i brać w formie tabletek :D :D

To się wzięło od tego, że zwierzęta zjadają swoje łożyska, ale one mają trochę inną sytyację niż ludzie. Np. po porodzie ciężko im znaleźć wartościowe pożywienie, poza tym też nie chcą zostawiać po sobie krwawych śladów. Myślę, że na ludzi to ma głównie efekt placebo.
O matko, na prawde?

Jedyne co znalazłam to

Zobacz załącznik 848648
Zobacz załącznik 848649

Spokojnie - zmniejsz dawkę (ale chyba lepiej stopniowo... [emoji15]), albo skonsultuj się od razu dla spokoju z lekarzem...
Ale nie przejmuj się, nic wam nie będzie [emoji106]
No tylko ja i tak i tak biorę 600mg dziennie , lekarka kazała wrócić do tej dawki ale kuzwa sobie stres zafundowalam Chryste Panie nawet sobie niewyobrażasz [emoji33] dobrze że w ogóle się zoorientowałam..jakby ktoś tak mówił o odmozdzeniu...to jestem na podium[emoji16]

reklama
Do góry