Agatka29
Fanka BB :)
Bierz, nie mam nic przeciwko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bierz, nie mam nic przeciwko
Mam mam dzięki Bogu najpierw wzięłam magnez i pomyślałam jak niepusci to wezmę jeszcze nospe ale na szczęście magnez sobie poradził [emoji8]A.masz juz kochana ta nospe?
Jak jadłam mięso, to mroziłam usmażone, żeby tylko odgrzaćTylko ja mało sprawna ;( a na to trzeba czasu
I tak teraz zrobiłam surówkę z kiszonej kapusty
Ja zawsze może mielone ,pulpety tylko surowe
Później tylko ugotować usmażyć i obiad z głowy
No co ty i smak jak ?chyba już nie to ?Jak jadłam mięso, to mroziłam usmażone, żeby tylko odgrzać
Mam mam Mamcia mi poslala , tylko że ja już biorę tyle tabletek i pomyślałam że spróbuje z magnezem i puścilo teraz tylko tak delikatnie pobolewa ale do wytrzymania [emoji4]nie masz nospy czy czegos takiego na te dramatyczne chwile ? mi dala rano i wieczorem plus w razie czego ...a myslalam ,ze nie potrzebuje.
Dłuższe to nie bo mnie wkurzają czy w nogach czy w rękach Króciutkie, ale w nogach obowiązkowo pomalowaneRozumiem [emoji6]
Kiedyś też tak miałam... Ładne, zadbane paznokcie, zwykle minimalnie dłuższe, itd...
Wyleczyłam mnie... bieganie....
Jedna próba biegu z odrobinę dłuższymi paznokciami i paznokieć siny 2 tygodnie... Lakier kończy żywot po każdym treningu - stwierdziłam, że nie ma sensu, i teraz akceptuję, jak są ładnie równo spiłowane
O Jezuuuuuuuuuuu mam slinotok[emoji7] [emoji7] [emoji7]Taki poranek u mnie w pracy: Zobacz załącznik 848556
Jak byłam ostatnio w szpitalu to kazały dziewczynie zdjąć z palców wskazujących u kciuków a moja koleżanka pojechała we frenczuu i nic nie kazaliTak czytam o paznokciach i serio nie można do porodu mieć pomalowanych?
Ja jestem uzależniona, już nie pamiętam kiedy miałam "swoje" paznokcie [emoji33]
Rodzilam dwa razy, ale nie miałam takiego problemu, bo jakoś nie malowalam wtedy. Do cesarski też nie wolno?
W sumie jak miałam operacje, to na sali operacyjnej mi babeczka zwróciła uwagę, że dobrze, że mam na jasno bo bym musiała zmywac, a już nie daj Boże na niebiesko miec. Ale nie wpadłam na to, że do porodu jest tak samo.
Tak tak ale po magnezie już się to niepowtorzylo tylko tak pobolewa[emoji8]Oj [emoji20]
Oby szybko przeszło... [emoji110]
Masz już nospę?