reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

problem w tym,ze nie chodzi o wytrzymanie bolu a niedpuszczenie na skracanie czy rozwieranie ...takie kurcze mniejsze zlo :( a magnez warto na stale ....
Kurde mówisz lepiej wziąść nawet jak tak troszkę boli? A magnez biorę biore dziennie 6 tabletek A dziś zaraz po wstaniu nawet z tego wszystkiego zapomniałam o tabletkę na tarczyce i pi3rwszd co to ten magnez wzięłam jak mnie obudził ból

reklama
Dłuższe to nie bo mnie wkurzają czy w nogach czy w rękach ;) Króciutkie, ale w nogach obowiązkowo pomalowane ;)
W rękach zawsze miałam bardzo długie, teraz skracam dla wygody na takie ok 2mm, ale za skracanie biorę się jak przekroczą 5-6mm ;)
Ale u nóg wystarczy mi, że spiłowane i ewentualnie potraktowane polerką ;)

Dzień doberek [emoji6] my już po drugim śniadanku i teraz spacerek nad Wisłę [emoji6] miłego dnia [emoji8]
IMG_20180420_101718.jpg

Załączniki

• IMG_20180420_101718.jpg
    IMG_20180420_101718.jpg
    95,5 KB · Wyświetleń: 272
A nie na odwrót właśnie ? Kurde sama niewiem ja niemaluje bo mam jakąś chora jazdę połowy moich kosmetyków też nieużywam bo się boję żeby niezaszkodzily...ehh co ja mam w głowie dziewczyny...niechcialybyscie wiedzieć głowa mala nawet się niewypowiadam[emoji16]
Ja w ciąży też nie maluję, i normalnych kosmetyków bym nie używała ;)
Ale od dawna używam niewiele, tylko handmade albo mineralne (kolorówka), to można bezpiecznie ;)

reklama
Kurde mówisz lepiej wziąść nawet jak tak troszkę boli? A magnez biorę biore dziennie 6 tabletek A dziś zaraz po wstaniu nawet z tego wszystkiego zapomniałam o tabletkę na tarczyce i pi3rwszd co to ten magnez wzięłam jak mnie obudził ból
Moim zdaniem tak - lepiej wziąć, niż żeby znowu celebrytka się odezwała...

Do góry