reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale już wymyśliłam na szybko ;) mam mielone zamrożone to tylko usmażyć i ziemniaki ;)
Takie obiady najlepsze [emoji106]

Przed porodem planuję ugotować trochę obiadów na zapas, żeby potem, jak nie będę miała siły /chęci gotować zjeść coś normalnego ;)
Na szkole rodzenia położna tłumaczyła facetom, że odżywianie po porodzie jest bardzo ważne, i muszą koniecznie o nas zadbać, nawet jak nie potrafią gotować, to zrobić kanapki, przygotować pokrojone owoce itd [emoji6]
Na szczęście O dobre koktajle robi, więc z głodu nie umrę [emoji23]

reklama
Taki poranek u mnie w pracy:
IMG_3449.JPG

Załączniki

• IMG_3449.JPG
    IMG_3449.JPG
    305,5 KB · Wyświetleń: 244
Hej, postaram się powoli nadrabiać :) czuję się trochę lepiej, syn dzisiaj nareszcie idzie do żłobka, więc będę mogła trochę odsapnąć i popracować. Mam nadzieję, że u Was też słonko świeci.
Świeci, jest pięknie :D
Dobrze, że u ciebie już lepiej [emoji106][emoji106][emoji106]

Witajcie ;) kciuki za wizyty dzis. Ja wlasnie jem sniadanie zrobilam sobie 4 tosty z serem i szynka xd i herbata z cytryna ;) nie mam pomyslu na obiad dzis ;/ w sumie tylko dla siebie ...
U mnie będzie zupa jarzynowa, ale to jak O wróci z pracy, a ja w między czasie pewnie znowu zjem młode ziemniaki z koperkiem [emoji6]

Helou! Trzymam kciuki za wizyty! :)
Ja wizytuję we wtorek, a w poniedziałek glukoza bleeee. Mam nadzieję, że tym razem wrócę z wizyty tylko z dobrymi wiadomościami.
Dziś atakujemy SPA i baseny termalne :D Ja oczywiście sie nie rozbiorę wiec nie ma mowy ze tam pójde popływać ale Ł niech sobie powariuje, a ja pójde na jakiś masaż.
Czuję się jak słonio-orko-hipopotamo-goryl. To ostanie dla tego że nawet nóg mi sie nie chce ogólić :D
Miłego dnia :*

Udanego masażowego relaksu [emoji106]
I na pewno wyglądasz dużo lepiej niż się czujesz...

ehhh zazdroszczę ale nalezy sie wam wiec bawcie sie a ty masuj :D

ja najbardziej ubolewam nad tym ze znow trzeba reularnie golic nogi...
Przed ciążą regukarnie depikowałam cały rok, to na dłużej wystarczało ;) (poza tym trenowałam cały rok, do fizjo czy na basen i tak musiałam wyglądać, a przede wszystkim jakoś się czuć...)
ale teraz jakoś za bardzo boli, i doszłam do wniosku, że nie będę serwować dodatkowego stresu Hani... [emoji6]

reklama
Ja mam takiego swojego świra od lat, że nie wyjdę w sandałach bez pomalowanych paznokci u stóp. Mogę chodzic bez makijażu, ale bez tego nie założę sandałów [emoji23]. Czarno to widzę tego lata, chyba, że zmuszę męża, żeby mi pomalował. Kiedyś już to zrobił, żeby mi udowodnić, że potrafi i nawet mu wyszło [emoji23].
Rozumiem [emoji6]
Kiedyś też tak miałam... Ładne, zadbane paznokcie, zwykle minimalnie dłuższe, itd... ;)
Wyleczyłam mnie... bieganie....
Jedna próba biegu z odrobinę dłuższymi paznokciami i paznokieć siny 2 tygodnie... Lakier kończy żywot po każdym treningu - stwierdziłam, że nie ma sensu, i teraz akceptuję, jak są ładnie równo spiłowane ;)

Do góry