Margana
Fanka BB :)
O matko, az tak?U nas do 30 stopni cały tydzień [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko, az tak?U nas do 30 stopni cały tydzień [emoji4]
No juz wyjscia nie ma[emoji23]Damy radę dla naszych maluchów
No [emoji16] grzeje a grzeje [emoji16] tylko czekać kiedy znów śnieg przyjdzie bo to wszystko możliwe [emoji23]O matko, az tak?
No niewidze innej opcji [emoji8] [emoji8] [emoji8]Zawsze sa wyjatki. Twoj na pewno do nich nalezy[emoji3] Zreszta tu mowa o wczesniakach, a Ty przeciez rodzisz o czasie[emoji3]
Kurczę to odpoczywaj [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]Oj oby nic sie juz nie dzialo!
A moj brzuszek? Ciagle twardnieje[emoji53] Tez mam nadzieje, ze to nic zlego.
Zobaczymy co powie lekarz. Jego też swędzi mocno ma wysypane ręce, nogi i chyba gdzieś jeszcze ale nie jestem pewna:/ nie wiadomo ile czasu trzeba mieć kontakt zeby to świństwo zlapac? Bo oni długo u nas nie byli. Ledwo dzieciaki ozdrowialy to stałe cos, tzn jeszcze im z nosa schodzi ale Marysia już nie ma gorączki, wczoraj jeszcze miała.Kinia, nie wiem czy pamietasz, ale u starszaka zaczelo sie najpierw na przedramieniu, potem lekko na nogach, a na sam koniec na policzkach, chociaz zazwyczaj pojawia sie najpierw na policzkach.
Mojego synka bolalo I swedzialo. Nakladalam mu aloesowy balsam kojacy po opalaniu , a lekarka przepisalp syrop przeciwalergiczny!
O dzieki! To popatrze na niego, bo ogolnie ja i corka uzywamy Ziaji[emoji3]Margana, tak ten z lwem
No pewnie tak bedzie[emoji6]ja czuje ruchy maluszka, brzuch mi urosl a jeszcze mi trudno uwierzyc pewnie rozpiescimy we czworo to malenstwo
Współczuję [emoji20]Jejku jaka się czuję zmeczona muszę znowu ponarzekać. W biodrach boli, w plecach boli, nogi bolą i chce mi się spac