reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam!
Podczytuje Was od jakiegos czasu... jestem od was sporo starsza wiec stwierdzilam, ze nie pasuje :oops:
Oczekuje trzeciego (niespodziewanego )dziecka 10 lipca . Mam dwojke 12i 14 lat ...
Ciaza od poczatku z trauma, szok, strach, plamienia, krwawienia,odklejona kosmowka... ech .
Teraz kolejny klopot, rozwarcie :( Dostalam zastrzyki z progesteronu, tabletki przeciwskurczowe ,duzo magnezu i mam lezec :o.... to tak w skrucie duzym.
Witamy czemu niepasujesz? U nas jest duża rozbieżność wiekowa także spokojnie [emoji4] a ciąży z "atrakcjami "tutaj sporo także na pewno będzie Ci łatwiej przebrnac przez ten leżący czas bo ekipę mamy na prawdę super

reklama
Oj tam zaraz babcia :) moja ciocia niedawno urodziła dziecko mając 43 lata, a jej starszy syn ma 20 :) Od razu odmłodniała przy małym :)
nie planowalismy 3 dziecka, balam sie komplikacji jak widac slusznie i chorob... ogolnie mialam inne plany ale zycie je zweryfikowalo ;) mam nadzieje ,ze nie bede taka mama- babcia :o

Chyba nie :D Dziś poszlismy na obiad do takiej restauracji widokowej. Trzeba było zejść po takich usypanych schodach. Nie które stopnie były mega wysokie ale bokiem dałam radę :D Gorzej z wejściem spowrótem na parking. Ł musiał przy 4 najwyższych schodach łapać mnie za tyłek i pchać bo za ch*ja sama bym nie dała rady :D

Hhahaah śpiewałaś przy tym "windą do nieba"?? :-D:-D:-D

Witam sie dzis wg usg 28 tydz :) dzis w sumie spalam 6 godzin ale czuje sie wyspana . zjadlam juzdzis 2 jajka niespodzinki ;D a od wczoraj juz 4 :) Miłego dnia i kciuki za wizyty :*

Ty patrz żeby tam w środku jakaś niespodzianka się nie zalęgła :D :D

Hej,:)
Ja na ból gardła stosuje płukankę woda letnia przegotowaną z solą,

Mniej od soli podrażnia woda utleniona albo soda. I też bardzo skuteczne.

witaj @arona, ja w czerwcu będę miała 36 urodziny, więc tylko trochę jestem młodsza :) a czekasz na synka czy córkę? Skąd jesteś?

A mnie zaraz szlag jasny trafi. Wczoraj na chwilę weszła moja siostra. A dzisiaj dzwoni, że młody znowu cały wysypany....ja już poprostu nie mam siły.

Kinga, ja wiem!! Oni się czymś zarażają U WAS! :-D:-D A na serio to ja już nawet nie mam komentarza..

Nie mam pesara, wg pani dr za wczesnie na takie atrakcje jak krotka i rozwarta szyjka, szczegolnie, ze mialam te niewydolnosc szyjki juz i w poprzedniej ciazy.
Acha a ile ma szyjka ? Ja też mam króciutka,teraz to już sama nie wiem ile ma ale w styczniu miała 2,4 później w marcu tak samo a teraz już mi nie mierzy ;/ a od jakiego czasu masz to rozwarcie ?
I kiedy następna wizyta

Hhahaah śpiewałaś przy tym "windą do nieba"?? :-D:-D:-D

Ty patrz żeby tam w środku jakaś niespodzianka się nie zalęgła :D :D

Mniej od soli podrażnia woda utleniona albo soda. I też bardzo skuteczne.

witaj @arona, ja w czerwcu będę miała 36 urodziny, więc tylko trochę jestem młodsza :) a czekasz na synka czy córkę? Skąd jesteś?

Kinga, ja wiem!! Oni się czymś zarażają U WAS! :-D:-D A na serio to ja już nawet nie mam komen

Hahaha może jak by tak było to by się z daleka trzymali

nie planowalismy 3 dziecka, balam sie komplikacji jak widac slusznie i chorob... ogolnie mialam inne plany ale zycie je zweryfikowalo ;) mam nadzieje ,ze nie bede taka mama- babcia :o
Nie będziesz ;) Twoje dzieci to już nastolatki, mają swój świat, zobaczysz, że taki maluszek da Ci dużo radości. A komplikacje tutaj na forum mają dziewczyny niezależnie od wieku.

Acha a ile ma szyjka ? Ja też mam króciutka,teraz to już sama nie wiem ile ma ale w styczniu miała 2,4 później w marcu tak samo a teraz już mi nie mierzy ;/ a od jakiego czasu masz to rozwarcie ?
I kiedy następna wizyta
u lekarza bylam we wtorek i wtedy wyszlo, nie powiedziala ile ma szyjka... tylko,ze krotka. wizyta za 2-3 tygodnie jesli nic sienie bedzie dzialo, mam tez isc na ktg... mysle, ze bedzie czyste bo skurczemam glownie noca a w dzien to raczej bol kregoslupa.

reklama
Do góry