Nigdy nie prałam w 60 zawsze w 40. Przy synu używałam loveli i teraz na początek chyba też kupię. Jest tańsza, ale z brudem sobie średnio radzi więc chyba tylko na początek się nadaje, kiedy dziecko się nie brudzi szczególnie...Dziewczyny pytanie juz bylo sto razy, ale ten mózg ciążowy nic nie zapamieta... jaki proszek polecacie? I pierzecie w 60°?
reklama
Agatka29
Fanka BB :)
Hej ,ja też ciężka ciąża ,a rozwarcie masz zewnetrzne ? I ile ?Witam!
Podczytuje Was od jakiegos czasu... jestem od was sporo starsza wiec stwierdzilam, ze nie pasuje
Oczekuje trzeciego (niespodziewanego )dziecka 10 lipca . Mam dwojke 12i 14 lat ...
Ciaza od poczatku z trauma, szok, strach, plamienia, krwawienia,odklejona kosmowka... ech .
Teraz kolejny klopot, rozwarcie Dostalam zastrzyki z progesteronu, tabletki przeciwskurczowe ,duzo magnezu i mam lezec .... to tak w skrucie duzym.
Witaj Współczuję problemów. Na kiedy masz termin? Czekasz na chłopca czy dziewczynkę? Pochwal się ile masz lat, tutaj wcale nie ma samej młodzieży, jest dość duza rozbieżność wiekowaWitam!
Podczytuje Was od jakiegos czasu... jestem od was sporo starsza wiec stwierdzilam, ze nie pasuje
Oczekuje trzeciego (niespodziewanego )dziecka 10 lipca . Mam dwojke 12i 14 lat ...
Ciaza od poczatku z trauma, szok, strach, plamienia, krwawienia,odklejona kosmowka... ech .
Teraz kolejny klopot, rozwarcie Dostalam zastrzyki z progesteronu, tabletki przeciwskurczowe ,duzo magnezu i mam lezec .... to tak w skrucie duzym.
kinga30
Ja prałam w jelpDziewczyny pytanie juz bylo sto razy, ale ten mózg ciążowy nic nie zapamieta... jaki proszek polecacie? I pierzecie w 60°?
Agatka29
Ja też zawsze40 a nawet 30 szybkie pranie w zależności jak brudne ja używałam dzidziusia i teraz też jeśli się sprawdzi i nie uczuliNigdy nie prałam w 60 zawsze w 40. Przy synu używałam loveli i teraz na początek chyba też kupię. Jest tańsza, ale z brudem sobie średnio radzi więc chyba tylko na początek się nadaje, kiedy dziecko się nie brudzi szczególnie...
Agatka29
O jeju wykończą Cię psychicznie ,a wiadomo co mu ?A mnie zaraz szlag jasny trafi. Wczoraj na chwilę weszła moja siostra. A dzisiaj dzwoni, że młody znowu cały wysypany....ja już poprostu nie mam siły.
Onaszczesliwa2018
No ciekawe czy mój też będzie taki mały uparciuszek [emoji1]Oj jest[emoji3] Nie da sue przewidziec jak to bedzie. Ja to sie smieje, ze mloda stwierdzila, ze jak nie dalismy jej wyjsc kiedy chciala to teraz sovie posiedzi[emoji6]
Rany Ty to masz przejścia z tymi gośćmi....A mnie zaraz szlag jasny trafi. Wczoraj na chwilę weszła moja siostra. A dzisiaj dzwoni, że młody znowu cały wysypany....ja już poprostu nie mam siły.
reklama
arona
Rozwarcie na 1 palec , szyjka krotka ... w poprzedniej ciazy mialam krociutka szyjke od poczatku, nie dawali nam szans a jednak urodzilam w 36tyg. Mam nadzieje,ze i tym razem dobrze sie skoczy ... jeszcze 6 tygodni temu szyjka byla dluga i zamknieta,niby sie oszczedzalam , bralam magnez a tu takie pogorszenie.
Podziel się: