reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny pytanie juz bylo sto razy, ale ten mózg ciążowy nic nie zapamieta... jaki proszek polecacie? I pierzecie w 60°?
Nigdy nie prałam w 60 zawsze w 40. Przy synu używałam loveli i teraz na początek chyba też kupię. Jest tańsza, ale z brudem sobie średnio radzi więc chyba tylko na początek się nadaje, kiedy dziecko się nie brudzi szczególnie...

reklama
Witam!
Podczytuje Was od jakiegos czasu... jestem od was sporo starsza wiec stwierdzilam, ze nie pasuje :oops:
Oczekuje trzeciego (niespodziewanego )dziecka 10 lipca . Mam dwojke 12i 14 lat ...
Ciaza od poczatku z trauma, szok, strach, plamienia, krwawienia,odklejona kosmowka... ech .
Teraz kolejny klopot, rozwarcie :( Dostalam zastrzyki z progesteronu, tabletki przeciwskurczowe ,duzo magnezu i mam lezec :o.... to tak w skrucie duzym.
Hej ,ja też ciężka ciąża ,a rozwarcie masz zewnetrzne ? I ile ?

A mnie zaraz szlag jasny trafi. Wczoraj na chwilę weszła moja siostra. A dzisiaj dzwoni, że młody znowu cały wysypany....ja już poprostu nie mam siły.

Witam!
Podczytuje Was od jakiegos czasu... jestem od was sporo starsza wiec stwierdzilam, ze nie pasuje :oops:
Oczekuje trzeciego (niespodziewanego )dziecka 10 lipca . Mam dwojke 12i 14 lat ...
Ciaza od poczatku z trauma, szok, strach, plamienia, krwawienia,odklejona kosmowka... ech .
Teraz kolejny klopot, rozwarcie :( Dostalam zastrzyki z progesteronu, tabletki przeciwskurczowe ,duzo magnezu i mam lezec :o.... to tak w skrucie duzym.
Witaj :) Współczuję problemów. Na kiedy masz termin? Czekasz na chłopca czy dziewczynkę? Pochwal się ile masz lat, tutaj wcale nie ma samej młodzieży, jest dość duza rozbieżność wiekowa :)

Nigdy nie prałam w 60 zawsze w 40. Przy synu używałam loveli i teraz na początek chyba też kupię. Jest tańsza, ale z brudem sobie średnio radzi więc chyba tylko na początek się nadaje, kiedy dziecko się nie brudzi szczególnie...
Ja też zawsze40 a nawet 30 szybkie pranie ;) w zależności jak brudne ja używałam dzidziusia i teraz też jeśli się sprawdzi i nie uczuli

reklama
Rozwarcie na 1 palec , szyjka krotka ... w poprzedniej ciazy mialam krociutka szyjke od poczatku, nie dawali nam szans a jednak urodzilam w 36tyg. Mam nadzieje,ze i tym razem dobrze sie skoczy ... jeszcze 6 tygodni temu szyjka byla dluga i zamknieta,niby sie oszczedzalam , bralam magnez a tu takie pogorszenie.

Do góry