reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dziś mam słabszy dzień emocjonalnie czuje się jak karakan mała i kulka [emoji23]
W domu nie chce siedzieć bo się popłacze dziś Łukasz zaczął malowac sypialnie okazało się ze kolor z kabe namieszali nam za ciemny i zamiast jasny szary mamy ciemny wiec Łukasz znów nerw jutro jedzie z farbami wymienić ja nie mam gdzie spac wszystko mnie już wkurw... bo chciałabym czysto ładnie i skończone
Ci do misia szumisia nie kupuje zostawię coś na prezent dla rodziny
Chyba oboje będziecie szczęśliwi jak ten remont już się skończy [emoji4] a do tego burza hormonów wspolczuje

reklama
Dzięki Dziewczyny :) ja juz zapomnialam wszystko ;) chociaż dzieciom zaczęłam szybko prać z naszymi rzeczami w normalnym proszku, pieluchy i wklady pralam caly czas w dziecięcych. Dziś kupie proszek to moze w weekend mi się uda zacząć prać ;)

@arona witaj! Mam nadzieję, ze sytuacja u Ciebie sie uspokoi. Na kiedy masz termin?

Mam 41 lat wiec moge byc tu babcia ;) oczekuje na synka, termin 10 lipca . Maly we wtorek wazyl 1100g
w skonczonym 28 tygodniu. zwolnil troszke bo na polowkowym byl tydzien wiekszy...

Rozwarcie na 1 palec , szyjka krotka ... w poprzedniej ciazy mialam krociutka szyjke od poczatku, nie dawali nam szans a jednak urodzilam w 36tyg. Mam nadzieje,ze i tym razem dobrze sie skoczy ... jeszcze 6 tygodni temu szyjka byla dluga i zamknieta,niby sie oszczedzalam , bralam magnez a tu takie pogorszenie.
A masz pessar? Czy tylko musisz leżeć ? Który tydzień u Ciebie ? Jeśli nasz rozwarcie zewnętrzne to chyba takie normalne przy 3 dziecku ? Mój lekarz mi tłumaczył że w każdej następnej ciąży nieraz nawet to zewnętrzne się od początku nie domyka

Mam 41 lat wiec moge byc tu babcia ;) oczekuje na synka, termin 10 lipca . Maly we wtorek wazyl 1100g
w skonczonym 28 tygodniu. zwolnil troszke bo na polowkowym byl tydzien wiekszy...
Oj tam zaraz babcia :) moja ciocia niedawno urodziła dziecko mając 43 lata, a jej starszy syn ma 20 :) Od razu odmłodniała przy małym :)

Ja chciałam dziś troszkę pozamawiac ,ale sama nie wiem co ;/ może już łóżeczko mam takie upatrzone z funkcją kołyski i nie wiem sama czy kupować takie ,przy synku miałam zwykle

Nie mam pesara, wg pani dr za wczesnie na takie atrakcje jak krotka i rozwarta szyjka, szczegolnie, ze mialam te niewydolnosc szyjki juz i w poprzedniej ciazy.

reklama
Do góry