reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Haha :D ja w pracy tak mam, że jem i jem z nudów chyba [emoji14] Na szczęście w domu zawsze jest coś do zrobienia, więc licze, że w końcu przestanę się obżerać :D
Haha ja jedyne co mam do roboty to lezec także warunki sprzyjają jedzeniu , chociaż wcześniej tak niemialam mimo leżenia chyba mój synuś nabiera masy i potrzebuje[emoji16]

Hej,ja po wizycie:) Córcia waży trochę ponad 1300 i ma duże stopy:D jak zwykle w gabinecie dostałam mega ciśnienia i mam przepisany na wszelki wypadek dopegyt.Strasznie mnie to denerwuje,że w domu mam normalne,a u lekarza jakiś kosmos.ech,byle do lipca.

Super duża córeczka
A czym ty się tak stresujesz ze ulekarza takie ciśnienie???

Mi by mogły zacząć zdecydowaniej rosnąć :(

To musi chociaż się zapisać, niech czas już leci. Chyba , że tylko o pieniądze chodzi :( A na NFZ chociaż się zbadać by poszedł. Tak na początek.

Do gastrologa nomrlanie na NFZ ? Ja miesiąc lub dwa. 7to bardzo długo :/
Lecze sie w poradni gastro od kilku lat. Na kolejna wizyte u mojego lekarza w poradni przyszpitalnej czekam 12-15 miesiecy..

reklama
Hej,ja po wizycie:) Córcia waży trochę ponad 1300 i ma duże stopy:D jak zwykle w gabinecie dostałam mega ciśnienia i mam przepisany na wszelki wypadek dopegyt.Strasznie mnie to denerwuje,że w domu mam normalne,a u lekarza jakiś kosmos.ech,byle do lipca.
O jaka piękna waga :) no i mi zawsze rośnie ciśnienie na wizycie

Do góry