reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dobrze,że nie jestem sama:) całą ciążę mierze 3xdziennie ciśnienie w domu i jest niskie,a u lekarza jakaś porażka.nawet byłam jesienią u kardiologa i miałam holter ciśnienia,który potwierdził,że jestem nienormalna:D
Ja tak samo mam ale tylko na wizytach u ginekologa wchodzę do gabinetu i juz czuje serce wali jak szalone i ciśnienie tez :d tez mierze w domu mam specjalna książeczkę i zapisuje :D

reklama
Hej Mamuski,

Cos was tam podczytuje trzy po trzy.
Moj Malutki chyba nadal poprzecznie lezy albo glowka do gory,bo czuje go nadal w miare nisko.
Z cisnieniem problemu nie mam,ale z raczej szybkim biciem serca.
Ostatnio mecza mnie strasznie dusznosci i brzuch wydaje mi sie tak napiety,ze nie ma juz wiecej miejsca :laugh2:

A dzis zrobilam sernik z truskawkami na zimno
IMG_20180418_144919.jpg

Zdjecie nie odzwierciedla jak jest smaczny,ale to nic ... zapraszam na ciacho :-) :)

Załączniki

• IMG_20180418_144919.jpg
    IMG_20180418_144919.jpg
    227,4 KB · Wyświetleń: 244
Oj może nie będzie tak źle :) Słyszałam, że w drugiej i kolejnej ciąży rodzi się szybciej :) Oby tak było :) Ja to bym chciała urodzić około 2 dni przed terminem [emoji14] Tak sobie M zażyczył, bo nie brałby wtedy zaplanowanego 2 tygodniowego urlopu.
A u nas Kuby mojego siostra już wypisała urlop żeby z Anglii przyjechać ... I zamiast wsiąść tydzień po terminie to wzięła tak, że chyba tylko do 4 dni po terminie jest w Polsce [emoji39] będę miała wyrzuty sumienia jeśli nie zdążę urodzić...

reklama
Do góry