reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dobrze,że nie jestem sama:) całą ciążę mierze 3xdziennie ciśnienie w domu i jest niskie,a u lekarza jakaś porażka.nawet byłam jesienią u kardiologa i miałam holter ciśnienia,który potwierdził,że jestem nienormalna:D
Ja tak samo mam ale tylko na wizytach u ginekologa wchodzę do gabinetu i juz czuje serce wali jak szalone i ciśnienie tez :d tez mierze w domu mam specjalna książeczkę i zapisuje :D

reklama
Hej Mamuski,

Cos was tam podczytuje trzy po trzy.
Moj Malutki chyba nadal poprzecznie lezy albo glowka do gory,bo czuje go nadal w miare nisko.
Z cisnieniem problemu nie mam,ale z raczej szybkim biciem serca.
Ostatnio mecza mnie strasznie dusznosci i brzuch wydaje mi sie tak napiety,ze nie ma juz wiecej miejsca :laugh2:

A dzis zrobilam sernik z truskawkami na zimno
IMG_20180418_144919.jpg

Zdjecie nie odzwierciedla jak jest smaczny,ale to nic ... zapraszam na ciacho :-) :)

Załączniki

• IMG_20180418_144919.jpg
    IMG_20180418_144919.jpg
    227,4 KB · Wyświetleń: 248
Oj może nie będzie tak źle :) Słyszałam, że w drugiej i kolejnej ciąży rodzi się szybciej :) Oby tak było :) Ja to bym chciała urodzić około 2 dni przed terminem [emoji14] Tak sobie M zażyczył, bo nie brałby wtedy zaplanowanego 2 tygodniowego urlopu.
A u nas Kuby mojego siostra już wypisała urlop żeby z Anglii przyjechać ... I zamiast wsiąść tydzień po terminie to wzięła tak, że chyba tylko do 4 dni po terminie jest w Polsce [emoji39] będę miała wyrzuty sumienia jeśli nie zdążę urodzić...

reklama
Do góry