Nowaja16
Fanka BB :)
Masakra u mnie minął dopiero tydzień od wizyty a już zaliczyłam ipTeż się tego obawiam [emoji2]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masakra u mnie minął dopiero tydzień od wizyty a już zaliczyłam ipTeż się tego obawiam [emoji2]
A co się stało bo chyba coś nie doczytałam ?Masakra u mnie minął dopiero tydzień od wizyty a już zaliczyłam ip
Myślałam że mi się wody sacza nad ranem poczułam jakoś tak wilgotno i wolałam pojechać to sprawdzić ale na szczęście to nie wody wszystko jest okejA co się stało bo chyba coś nie doczytałam ?
A nooo tak przecież nawet razem pisaluscie o tych testach na wody plodowe,już mi się wszystko mieszaMyślałam że mi się wody sacza nad ranem poczułam jakoś tak wilgotno i wolałam pojechać to sprawdzić ale na szczęście to nie wody wszystko jest okej
A no widziszA nooo tak przecież nawet razem pisaluscie o tych testach na wody plodowe,już mi się wszystko miesza
Ja odebrałam wczoraj paczkę, a dzisiaj rano testowałam - też jakiś tak bardzo mokro mi było... [emoji15]A nooo tak przecież nawet razem pisaluscie o tych testach na wody plodowe,już mi się wszystko miesza
Ja mam dziś taki apetyt [emoji33]A tak w ogóle, to chyba jestem wyrodną żoną... Zamiast robić obiad to siedzę na balkonie i pochłaniam drugą porcję kremu truskawkowego... [emoji15] [emoji23]
Haha niech ochlonie[emoji16]Ja będę miała 31 w sierpniu a mąż 35. Nie chcę z drugim czekać za długo ale po nerwach najpierw po poronieniu a później z problemami w tej ciąży mąż narazie nie chce nawet podjąć tematu drugiego [emoji2] będę negocjować za jakiś rok [emoji2]