reklama
martina86
Fanka BB :)
Syndrom białego fartucha,dolegliwość rodzinna po prostu zakładają mi ciśnieniomierz i ja już czuję,jak mi rośnie.Z tym chyba do psychiatry trzebaSuper duża córeczka
A czym ty się tak stresujesz ze ulekarza takie ciśnienie???
martina86
Dobrze,że nie jestem sama całą ciążę mierze 3xdziennie ciśnienie w domu i jest niskie,a u lekarza jakaś porażka.nawet byłam jesienią u kardiologa i miałam holter ciśnienia,który potwierdził,że jestem nienormalnaO jaka piękna waga no i mi zawsze rośnie ciśnienie na wizycie
Karla88
Dobrze,że nie jestem sama całą ciążę mierze 3xdziennie ciśnienie w domu i jest niskie,a u lekarza jakaś porażka.nawet byłam jesienią u kardiologa i miałam holter ciśnienia,który potwierdził,że jestem nienormalna
Hahaha
Ja to mam ma odwrót wiecznie niskie 100/60 nawet lekarz na mnie wrażenia nie robi [emoji23]
martina86
No to się ciesz,bo ja z tym ciśnieniem,którego nie mam muszę sie ciągle kulać prywatnie po specjalistach i kupować leki,ktorych nie zażywam,bo nic mi nie dolegaHahaha
Ja to mam ma odwrót wiecznie niskie 100/60 nawet lekarz na mnie wrażenia nie robi [emoji23]
Ja teraz też mam dokładnie takie i lekarz zawsze je chwali W 1 ciąży żeby takie osiągnąć musiałam przed wizytą mocną kawę wypić i iść mierzyć od razu po wejściu po schodach. Bez tych "oszustw" było 80/50Hahaha
Onaszczesliwa2018
To nic tylko mam dla Ciebie złoty środek [emoji16] kładź się do łóżkaJejku jaka się czuję zmeczona muszę znowu ponarzekać. W biodrach boli, w plecach boli, nogi bolą i chce mi się spac
martina86
ZazdroJa teraz też mam dokładnie takie i lekarz zawsze je chwali W 1 ciąży żeby takie osiągnąć musiałam przed wizytą mocną kawę wypić i iść mierzyć od razu po wejściu po schodach. Bez tych "oszustw" było 80/50
SzczęśliwaCiężarna
Jak sobie przypomnisz jak się nazywa to badanie wapna to napisz [emoji16]Mnie jutro czeka kłucie, ałaaaaa. Muszę zrobić morfologię, tsh i coś z wapnem, nigdy nie pamiętam [emoji14] na środową wizytę u endo. Kurcze jak te tygodnie mijają, dopiero co byłam a to już minęło 5 tygodni. Jutro też odbiór ciasta, mam nadzieję, że będę twarda i nic nie zjem po drodze [EMOJI23]
reklama
Onaszczesliwa2018
Kurczę chyba do lekarza po jakieś leki jak tak Cię łamieDziewczyny co robić 38stopni groszki głowę mi rosadzi zaraz ból gardła i najgorsze rwące nogi nie do wytrzymania
Podziel się: