reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja też tak mówiłam, ale po kilku latach starań.... Teraz mam skończone 35, więc... Przesuwa się ta granica... [emoji15]
Wiadomo, różnie w życiu bywa. Moja kuzynka wyszla za mąż mając 25 lat i rozwiodła się z mężem po 9 miesiącach małżeństwa. Była w tym czasie w ciąży, ale poroniła. Późnej długo z nikim się nie wiązała, myślałam że zostanie singielką na zawsze, ale poznała kogoś i niedawno urodziła 1 dziecko w wieku 38 lat. Moja ciocia zaś starała się o 2 dziecko przez 20 lat i udało się jej urodzić jak miała 43 ;)

reklama
Haha :D ja w pracy tak mam, że jem i jem z nudów chyba [emoji14] Na szczęście w domu zawsze jest coś do zrobienia, więc licze, że w końcu przestanę się obżerać :D
Nie przestaniesz :) W domu jest dużo do roboty, ale jak będziesz mieć wolne, będziesz mieć czas na zrobienie tego i na podjadanie ;) Znam temat ;)

Do góry